({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Logotyp Weekend i Trollhättan Vänersborg

Weekend-inspiration i Trollhättan och Vänersborg

I Trollhättan och Vänersborg behöver du inte gräva djupt för att hitta guldkorn. Oavsett om du är här för första gången, eller om du söker inspiration för en helg i ditt närområde finns alla möjligheter att få en riktig helhelg själv eller med dina nära och kära.

God mat, äkta upplevelser, historiska platser, härligt häng eller vandring - här finns lite av det mesta.

Vi visar vägen till städernas höjdpunkter.

Roadtrip

Hoppa in i bilen, sätt på en dänga i högtalaren och utforska det bästa i Trollhättan Vänersborg! För dig som vill bli rik på spännande upplevelser och samla ihop många på en helg - du har hittat rätt.

Konst mitt i veckan

Unna er en mitt-i-veckan-weekend för att suga in fantastiska konstverk och skulpturer. I Trollhättan och Vänersborg finns gott om lokala skapelser i alla dess former, och ni kan få er dos av kultur hos oss.

Bastu, bärs & bowling

Bad, bastu, bärs, bubbel, bowling, bar... alla goda ting börjar på B! Simma i solnedgången en varm sommarkväll eller ta ett iskallt dopp på vintern - här kan du umgås på bästa sätt året runt.

Matsafari

Älskar ni matupplevelser och att spendera tiden med att testa olika restauranger och caféer? Då är detta perfekt för er. Den stora frågan är bara - hur mycket orkar ni äta?

 

Fler tips inför din vistelse