({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Äntligen Påsk

Upplev påsk och påsklov i Trollhättan och Vänersborg

Alla längtar till påsken och påsklovet. Ett sånt fantastiskt tid fylld med godsaker och roliga evenemang för hela familjen. Förhoppningsvis värmer vårsolen medan ni är ute, annars finns det gott om saker att hitta på inomhus då våra museum arrangerar påskaktiviteter.

Låt oss på turistbyrån inspirera er till en fantastiskt påsk!

På gång under påsken

Påsken bjuder på evenemang för påsklovslediga barn och vuxna. Hitta påskpyssel, påskparad, konserter, föreställningar och annat som pågår under påsklovet här.

Boendepaket i påsk

Lyxa till det lite extra under påskveckan och bjud med nära och kära på en härlig upplevelse. Avkoppling eller äventyr?

Hundvänliga boenden

Ta med dig vovven när du besöker Trollhättan och Vänersborg under påsken. Här finns flera mysiga hundvänliga boenden att välja mellan. Låt oss också tipsa om fler upplevelser ni kan dela tillsammans.

Konstupplevelser i vår

Passa på att upptäcka den lokala konsten i påsk, oavsett väder. Besök våra gallerier eller se offentlig konst runt om i våra städer.

Guidade turer på egen hand

Ta er ut på äventyr tillsammans i Trollhättan och Vänersborg och hitta spännande platser. Historisk stadsvandring, dendrosafari och mer.

Trollhätte Kanalpark

Besök Trollhättan under påsken och upplev spännande äventyr i Trollhätte kanalpark. Här finns något för alla åldrar att upptäcka.

Vänern vid Vänersborg

Vänern är Sveriges eget innanhav och vid Vänersborg finns det gott om aktiviteter vid vattnet som passar alla i familjen. 

Ekopark Halle- och Hunneberg

I år är det dags för en outdoor-påsk fylld med energigivande aktiviteter ute i det fria. Vandra, cykla, fiska eller paddla uppe på platåbergen Halleberg och Hunneberg.