({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Äntligen dags för vintermys

Sitt ner i värmen med något gott och se ut över det snötäckta landskapet. Där ute snöar det och blåser kallt men här inne är det varmt och gott. Det är viktigt att unna dig ett avbrott från julklappshoppingen och planerandet. Låt oss på Visit Trollhättan Vänersborg tipsa dig om några sätt du kan koppla av under vintern.

Grilla ute i naturen

En av de mysigaste aktiviteterna under vintern måste vara att gå ut och grilla. Kom undan kylan utomhus och sitt vid eldens värme och njut av grillad korv, marshmallows eller något annat gott. I vårt område finns flera allmänna grillplatser i parker, vid lekplatser och inom flera friluftsområden. 

Grillplatser Trollhättan Grillplatser Vänersborg Grillplatser Hunneberg

 

Take away - en god gärning

Önskar du att äta god restaurangmat hemma så erbjuder flera restauranger i Trollhättan och Vänersborg take away mat som du enkelt kan hämta och sedan gå hem och avnjuta vid matbordet eller framför tvn. Kolla in menyerna och börja planera en mysig kväll hemma med god mat samtidigt som ni stöder era lokala favoriter.

Take away Trollhättan Take away Vänersborg

 

En kopp varm kaffe, te eller kanske choklad

När du är ute och handlar eller bara är ute på en skön vinterpromenad så kan det vara skönt att komma in i värmen en stund och avnjuta något varmt och något sött. Det finns flera mysiga caféer i Trollhättan och Vänersborg där du kan stiga in och få något gott. Kolla in vår sida för caféer och konditorier och du kanske hittar någon ny och testa eller blir inspirerad att gå tillbaka till en favorit. Vill du inte vara på plats kan du så klart köpa med dig något gott hem att avnjuta i lugn och ro hemma.

Caféer och konditorier

 

Vardagslyx på hotell

Skäm bort dig själv med en skön hotellövernattning under vintern. Ett perfekt sätt för lite avbrott i vardagen med kanske något extra. Flera av hotellen i vårt område erbjuder flera olika paket och erbjudanden under vintern. Kanske ska du passa på att boka övernattning tillsammans med julmiddag eller nyårsmeny? Man behöver inte resa långt för att känna att man kommer bort. 

Vinterpaket