({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Aqua Blå 2023 logotype

Bli en del av Aqua Blå 2024

Vi vill välkomna dig att bli en del av Vänersborgs stora stadsfestival Aqua Blå 2024 mellan 5-9 juni. Oavsett om du är utställare, en förening, artist eller vill vara på plats och sälja så är vi glada över att få kontakt med dig. Här har vi samlat förslag på hur du kan vara med oss i Aqua Blå.

Som utställare

Under Aqua Blå så arrangeras Aqua Expo, ett utställarområde mitt på Sanden där du kan visa upp din verksamhet, svara på frågor, informera och ge tips till festivalens besökare. Aqua Expo har öppet både lördag och söndag mellan kl 11.00 - 16.00. 

Läs mer och anmäl dig på denna sida

 

 

Som förening

Är ni en av Vänersborgs fantastiska föreningar som vill synas under festivalen? Ta chansen att träffa nya potentiella medlemmar och visa upp er i Let's Move-området. Vi hoppas att ni vill vara med och presentera er verksamhet, erbjuda prova-på och/eller genomföra uppvisningar under Aqua Blå. Let's Move-området håller öppet under lördag och söndag mellan kl 11.00 - 16.00.

Läs mer och anmäl dig på denna sida

 

 

Som försäljare

Ingen festival utan marknad, där man kan handla allt från godisremmar, mobilskal, och leksaker till kläder eller ballonger. För att inte tala om all världens mat som festivalbesökarna erbjuds under hela helgen! Marknaden håller öppet torsdag till söndag. Är du intresserad av en marknadsplats för försäljning?

Kontakta:
Kent Vikmo 073-789 67 51
kent@jbproduction.se

 

 

Som artist

Skulle ni vilja uppträda under Aqua Blå och hjälpa oss att skapa en härlig stämning under festivalen? Vi är alltid intresserade av att skapa nya kontakter och välkomna ett stort utbud av musik och artister som passar hela familjen. 

Kontaktinfo kommer

 

 

Som samarbetspartner

Utan ett tätt samarbete med föreningslivet och det stöd som näringslivet ger, skulle det aldrig gå att genomföra Aqua Blå-festivalen. Vi välkomnar därför alla som vill stödja Vänersborgs populära stadsfestival att bli samarbetspartners.

Läs mer och kontakta oss här

 

Tillbaka till Aqua Blå