({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Kropp och själ

Må bra i Trollhättan och Vänersborg

Att ta hand om kropp och själ behöver inte vara svårt och vi vill underlätta din planering på bästa sätt. Oavsett om det är aktiv rörelse eller återhämtning och avslappning du vill avsätta tid för finns det gott om alternativ i Trollhättan och Vänersborg, för såväl invånare som besökare.

Motionsspår, utegym, yoga eller mindfulness – hur tar du hand om dig själv?

 

Evenemang som får dig att må bra

I Trollhättan och Vänersborg finns det många evenemang under året där kroppen och hälsan är i centrum, från spännande lopp till avkopplande yogaevenemang och inspirerande föreläsningar.

 

För mer inspiration

Är du redan påfylld med energi i både sinne och kropp kanske det är dags att snöra på sig kängorna för en vandringstur eller kanske hoppa upp på cykeln och ta en sväng. Oavsett hittar du mer inspiration för kropp och själ här nedan.

Två personer cyklar på en cykelbana precis vid Vänern.

Cykla

Njut av våra fantastiska städer och natur på cykeln på egen hand eller tillsammans med andra. I Trollhättan och Vänersborg finns flera cykelleder att upptäcka.

Ett par vandrar längst vattnet i ett naturområde.

Vandra

Att komma ut och promenera i naturen gör gott för kroppen och själen. Att känna lugnet samtidigt som man rör på sig. I Trollhättan och Vänersborg är naturen alltid nära.

Bada

Ta ett uppfriskande dopp oavsett årstid i Trollhättan och Vänersborg. Kom till sandstranden på sommaren och isvaken på vintern.

Paddla

Välj mellan att paddla i en liten mysig sjö eller ute på innanhavet Vänern och upptäck den fantastiska naturen från vattnet. Flyg fram eller ta det lugnt.

Besök våra utsiktsplatser

Ta dig upp på en av de höga punkterna i vårt område och se hur världen breder ut sig framför dig. Ta en paus och låt alla intryck flöda och tänk att det finns så mycket vackert där ute.

Naturområden

I Trollhättan och Vänersborg är naturen aldrig långt bort och det finns flera vackra naturreservat och mysiga naturområden att upptäcka. Låt oss tipsa dig om våra favoriter.