({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Smaka Beats 1

After Work 24 maj

Välkommen till en spektakulär afton på Drottningtorget den 24 maj då Mio Trollhättan bjuder hela staden på en nostalgitripp tillbaka till det färgstarka 80-talet. Komplett med musik och dans som får hjärtan att slå i takt med de klassiska rytmerna!

Stans största After Work - Fredagen 24 maj, kl 17.00-21.00 presenteras stolt av:

Mio, i samarbete med Beats 80 och Dansfocus
På scen kommer det lokala bandet Beats 80 att framföra hits som definierade ett decennium. Medlemmarna Mikael Stjernqvist (sång / gitarr), Peter Wall (gitarr), Göran Eklund (bas) och Marko Kallunki (trummor), bjuder på en musikalisk tidsresa med låtar som ACDC, Freestyle, Noice, Gyllene Tider, Bryan Adams och många fler.

Dansfocus i Trollhättan och kvällens dance crew, under ledning av den karismatiska Sandra Poswiatowska, med en imponerande internationell karriär bakom sig, kommer att komplettera kvällens musikupplevelse. Tillsammans med sin grupp av sju passionerade dansare, bjuder de på dansshower som inte bara hyllar 80-talet, utan också visar på kraften i dans som en konstform.

80-tals outfit
Vi uppmanar och utmanar alla besökare att klä sig enligt 80-talets tema. Tänk neonfärgade leggings, överdimensionerad tröja, stort hårsvall och de ikoniska axelvaddarna – det är dags att visa upp din mest kreativa och färgglada outfit som speglar 80-talets glansdagar. Vi ser fram emot att se din kreativa tolkning av 80-talsmodet!

Mio sponsor till Smaka på Trollhättan
Mio Trollhättan är starkt engagerade i att stötta lokala initiativ när man har möjlighet och samarbeta över gränser som inte bara förenar människor, utan även skapar minnesvärda upplevelser. Den här kvällen är ett strålande exempel på dereas engagemang:

  • För oss handlar det inte bara om att återuppliva minnen från ett svunnet årtionde. Den här kvällen speglar våra värderingar – att sammanföra människor och främja kulturell rikedom och mångfald. Att arbeta tillsammans över gränserna och helhjärtat engagera oss i lokala initiativ när vi har möjlighet, är kärnan i vår varumärkesutveckling. Vi är glada över den här unika möjligheten att få befästa vår närvaro i Trollhättan ytterligare, visa vår uppskattning till våra kunder och partners, och stärka vår vision om att gemensamt skapa minnesvärda upplevelser som bidrar till en mer levande stad, säger Jonas Creutz, VD på Mio Trollhättan.

Välkommen till en afton där vi alla får skina lite extra och återuppleva glädjen från det färgglada 80-talet!

Beats 80 & Dansfocus

Beats 80 & Dansfocus kommer bjuda på en grym show i sann 80-tals anda. En show som kommer fylla torget med sång, dans, skratt och härlig stämning.

Så ta på dig din 80-tals out fit, eller kom precis som du är och ta del av en fantastisk kväll som Mio tillsammans med Beats & Dansfocus skapat för att sätta lite extra krydda på årets After Work.


Fler saker som händer under fredagen i restaurangtältet

Kvällens stora AW-fest, sponsrad av Mio, inleds som sagt kl 18.30 med Beats 80 och Dansfocus men dessförinnan sker det en mängd olika saker i restaurangtältet som ni inte vill missa,

Program restaurangtält

Kl 14.00-15.00 Smakas Unga Stjärnkock
Kl 15.30-16.00 Matlagningsinspiration med Svenska Kockars förening
Kl 16.00-16.30 Inspirationsföreläsning med Nathalie Besér, Hållbarhetsansvarig Consid Sverige
Kl 17.00-18.00 Ostron- och Champagneprovning. Exklusivt för er som bokat stora AW-paketet med reserverade platser i VIP-området . Provningen arrangeras av Consid som tillsammans med Havstenssunds Ostron kommer hålla en Ostron- och Champagneprovning som man absolut inte vill missa! Obs, begränsat med platser i VIP-området så säkra er plats och boka redan nu.

Kl 18.00-18.30 DJ Felix Martinsson
Kl 18.30-21.00 Beats 80 & Dansfocus

Senare på kvällen
Kl 21.15-22.20 Hit Me
Kl 22.20-23.00 DJ Felix Martinsson

Bricka med champagneglas

Ostron & Champagne

Boka Stora AW-paketet med reserverade platser i VIP-området och ta del av exklusiv provning med Consid i samverkan med Havstenssunds Ostron. Säkra din plats, köp biljett nu.

Hit Me

Hit Me

Hit Me är bandet som alltid bjuder på full ös, humor och riktigt bra musik. Så håll i hatten och häng med på en grym show och när denna trio entrar scenen!

DJ Felix

DJ Felix

Vi är glada över att DJ Felix åter gästar Smaka på Trollhättan. Under både fredagen och lördagen kommer Felix avrunda Smaka med grym musik som kommer få oss alla upp på dansgolvet!