({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Upplev Bohuslän!

    Bohuslän - en del av Västsveriges officiella besöksguide.

På gång på Västkusten

Här hittar du tips och guider till säsongens spännande aktiviteter, roliga sevärdheter, njutbara matupplevelser och populära evenemang. Hitta inspiration till din nästa upplevelse i Bohuslän!

POPULÄRA EVENEMANG

Möt hösten på Västkusten

Här väntar skärgårdskrogar, kustnära vandring, båtturer till bilfria öar och skaldjursturer med fiske och tillagning av det bästa från havet. Stanna över natt på ett av kustens mysiga boende med goda måltider och avkoppling.

Snart dags för hummerpremiären!

Följ med en lokal fiskare ut på en dagstur med båt i den vackra skärgården. Du får självklart vara med och testa på att fiska och vittja tinor. Turerna kombineras ibland med tillagning och avsmakning av fångsten.

Bli en strandstädare

Vill du också vara med och bidra till ett renare och finare Bohuslän? Då är du är i gott sällskap. Tillsammans är vi ett gäng organisationer och kommuner som gått samman i satsningen Håll Bohuslän Rent. Tillsammans kan vi hålla skräpet borta från vår vackra natur. Här hittar du information och inspiration om hur du kan vara med och bidra. 

Bo gott i Bohuslän

Bo hemtrevligt, lyxigt eller bara något helt annorlunda. Här hittar du förslag på boenden som gör din vistelse så härlig som möjlig. Vill du boka en helhetsupplevelse så finns flera val av paket med boende, aktiviteter och god mat - allt i ett.