Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Välkommen till Bohuslän

    Käringön en ö i Södra Bohuslän

Kosterhavets nationalpark

Sveriges första marina nationalpark inbjuder till en aktiv semester för hela familjen. Möjligheterna att utforska den unika miljön är många, oavsett om du är...

par vandrar i solnedgången

Upplev Bohuslän

Följ med ut i Bohusläns saltstänkta skärgård med paddling, skaldjursbufféer, bad och båtliv, sälsafaris, spännande kultur och kustnära boenden. Välkommen att boka Bohuslän nu - en del av Västsverige!

Maxa höstlovet! Expedition Bohuslän

Upptäck Nordens Ark, Havets Hus, Bohusläns museum, Vitlycke museum, Kosterhavets nationalpark och Nordiska akvarellmuseet som alla ingår i Expedition Bohuslän.

Strax utanför Göteborg

Det finns mycket att upptäcka utanför Göteborg. Det räcker faktiskt att åka några hållplatser utanför stadsgränsen för att få uppleva helt fantastiska saker.

Båtluffa i Bohuslän

Att båtluffa är det perfekta sättet att upptäcka den bohuslänska skärgården. Spendera några dagar bland saltstänk, kobbar och skär och övernatta på något av de många hotell som finns i Bohuslän.

Upplev konst och natur på Tjörn

På Tjörn älskar vi konst och natur. Cykla, spring eller gå dig varm mellan konsten på Nordiska Akvarellmuseet via slingrande vägar till natursköna Skulptur i Pilane.

Smaka på Västsverige

Är du en resande matälskare eller vill du bara passa på att äta riktigt gott när du reser - då ska du hålla utkik efter märkningen “Smaka på Västsverige”.

The Edible Country

Laga mat tillsammans med goda vänner, upptäck nya och spännande råvaror och kom oslagbart nära den svenska naturen. Välkommen till The Edible Country.

Camping i Bohuslän

Här hittar du topplistor över de bästa campingarna, information om campinglivet och massor med inspirerande semestertips.

Möten i Bohuslän

Det är något speciellt med att konferera i Bohuslän under vintern. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande...

Venue finder

Hitta unika konferensrum och konferenshotell. Upptäck mötesanläggningar i skärgårdsmiljö i vackra Bohuslän och inspirerande lokaler för din företagskickoff...