({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Jonas Ingman @ Bruksbild

Mötesarrangörer och eventbolag i Västra Götaland

Varje framgångsrikt möte kräver många timmar av förberedelser, planering, administration och efterarbete. Här har vi samlat eventbolag och andra typer av företag i Västra Götalandsregionen (inklusive Göteborg) som är experter på just detta.

Event- och aktivitetsbolag

Aventi

Aventi är ett event- och aktivitetsbolag som arbetar över hela Sverige, kontoret ligger i Borås. Vi arbetar med att arrangera företagsaktiviteter och event till stora som små grupper och genomför ca 500 event per år runt om i Sverige. Vi startade år 2000 och arbetar idag inom fyra segment: Äventyr & Aktiviteter I Konferens I Grupputveckling I Kundvård. Läs mer om Aventi.

Dalslands Aktiviteter

Ett av Västsveriges största upplevelsecenter! Hos oss finner företag, skolor och privatpersoner en härlig Dalsländsk natur blandat med många spännande aktiviteter som är anpassade att utveckla gruppen eller för att testa personliga gränser. Läs mer om Dalslands Aktiviteter.

Public Event

Ett eventföretag med bas på seglarmetropolen Marstrand, ca 45 min norr om Göteborg. Vi är specialister på västkusten och har inriktat oss på kickoffer, konferenser, möten, aktiviteter och upplevelser. Därför erbjuder vi oss att ta hand om ditt företags alla event under året, stora som små. Vi som driver Public Event är födda och uppvuxna på Marstrand och har arbetat med event och företagsevenemang i flera år. Tillsammans arbetar vi för att tillgodose kundens önskemål och behov på absolut bästa sätt. För oss är ingen uppgift för svår. Läs mer om Public Event.

Fredag Event och Kommunikationsbyrå

Vi är ett gäng nyfikna kommunikationskonsulter som älskar att testa gränser och bygga varumärken som engagerar och berör. Vår nyfikenhet för trender och tendenser som formar världen i dag och i morgon präglar vårt sätt att tänka och arbeta.Vi är helt övertygade om att i denna värld, där allt fler kunder levererar samma typer av produkter eller tjänster så är de emotionella värdena det starkaste vapnet vi har och som också är svårast att kopiera. Vår ambition är alltid att göra kommunikation som berör på riktigt och som hjälper våra kunder att göra bättre affärer. Vi gör ingen skillnad mellan traditionella och nya medier, utan drivs av kreativitet och effektivitet. Läs mer om Fredag Event.

Hansen

Vissa kallar oss eventbyrå eller eventbolag. För oss spelar benämningen mindre roll.
För oss är mötet det centrala. Det är alltid utgångspunkten när vi hjälper våra kunder, oavsett om det är ett event, jubileum, en produktlansering eller konferens. Vi som eventbyrå är helt enkelt experter på att skapa meningsfulla möten. Utifrån mötet kompletterar vi med övriga kommunikationskanaler för att förstärka budskapet. Läs mer om Hansen.

Hummingbird Grupp & Konferens

Med upplevelser, möten & resor som verktyg bygger vi relationer & skapar framgångsrik kommunikation för företag i Sverige. Vi lyfter fram det som verkligen intresserar deltagarna, det gäller såväl val av destination som vilka aktiviteter, guider, studiebesök och konferensmiljöer vi föreslår. Självklart för oss är att det finns en röd tråd genom de konferensupplägg vi arrangerar. Från inbjudan till utvärdering. Och vi tror på lustfyllda processer och att gemensamma upplevelser är ett av de starkaste verktygen för att skapa samhörighet. Sedan 2017 är vår interna verksamhet helt klimatneutral och från januari 2019 ingår alltid klimatkompensation till 100% för alla våra kunders konferensarrangemang och resor. Läs mer om Hummingbird.

Sweden West Coast Experiences

Har ni någonsin konfererat i skogen eller på en klippa förut? Boka ett möte där du och dina kollegor får en unik naturupplevelse och där ni väljer om ni vill cykla, vandra eller paddla kajak. Eller kanske en mix av aktiviteter? Dessutom bekvämt boende och god, lokalproducerad mat. Läs mer om Sweden West Coast Experiences.

Fotograf: Fredrik Schenholm

Rickstrand & CO

Vi är Rickstrand & CO - en eventbyrå som älskar utmaningar. Läs mer om Rickstrand & CO.

Lundstom Event Production

Ni står inför ett stort uppdrag och vi kan bli er trygghet. Vi på Lundstrom har 20 års erfarenhet av projektledning inom event management och konceptutveckling inom evenemang, Vi kan med lätthet driva ert projekt lugnt i hamn. Läs mer om Lundstrom Event Production.

N & N Resor/Discover Sweden Tours

Discover Sweden Tours tar dig till de traditionella resmålen i Sverige men framförallt vill vi visa det som finns bortom de vanliga turiststråken och storstäderna; landsbygden, maten och människorna. Vi planerar din bussresa, konferens eller event efter dina önskemål.Vi finns vid Vänern, vid foten av Kinnekulle, och ser hela Västsverige som ett stort härligt smörgåsbord där vi kan välja det som passar just din grupp bäst. Läs mer om N & N Resor/Discover Sweden Tours.

Nordic Family

Nordic Family är sedan 20 år tillbaka en av Göteborgs främsta kommunikationsbyråer. Vi hjälper våra kunder att nå önskade mål genom flexibla, innovativa och smarta möten.Vi älskar att inspirera, kreera och drömma fram unika event med fokus på våra kunders mål. Läs mer om Nordic Family.

Avisita

Avisita är din bokningspartner när du behöver logi för kortare eller längre behov; allt från hotell till självhushåll och logi för flera månader eller traditionellt affärsresande - både i Sverige och utomlands.
Avista hjälper dig att trygga och skräddarsy era konferenser, events och personalaktiviteter - genom hela processen fram till ett lyckat företagsevenemang. Avisita koordinerar alla bokningar, administration och logistik för evenemanget och agerar centralbokning åt olika målgrupper. Läs mer om Avista.

Ocean Group

Vi är en eventbyrå med bas i Göteborg. Vi har stor erfarenhet av att planera event, konferenser och möten i Göteborg och på västkusten. Vårt synsätt som eventbyrå och för lyckade event är enkel. Vi jobbar med stor kunskap och mycket hjärta och gör allt för att era deltagande gäster skall få den bästa möjliga upplevelsen och ni som beställare den högsta möjliga effekten. Läs mer om Ocean Group.

Resia Möten, Event & Konferens

Vi vet att möten mellan människor bidrar till ökad kreativitet, större engagemang och en känsla av samhörighet och gemenskap. Viktiga faktorer för ett företags utveckling, tillväxt och lönsamhet.

Genom engagemang, erfarenhet och genuint intresse för er verksamhet skapar vi tillsammans med er en djupare förståelse för vad som är viktigt med just ert möte oavsett om det gäller ett styrelsemöte, en kick-off, en studieresa eller ett relationsbyggande möte i Sverige, i Norden, i Europa eller nån annanstans i  världen. Utifrån detta plockar vi upp den ”röda tråden” och skräddarsyr en lösning med de allra bästa alternativen för att ni skall uppnå ert specifika mål och få valuta för er investering. Låt oss på Resia Möten, Event och Konferens hjälpa er att uppnå ert mål för just ert möte! Läs mer här

Ribtours Sweden

Rib Tours Sweden AB är ett Rib Charter bolag som bedriver RIB Event och charter verksamhet på Västkusten med hemmahamn i Mollösund men har även hamnplatser i Göteborg. Bolaget har varit aktivt sen 2003 och är idag bland de större aktörerna i RIB charter branschen i Göteborg och Bohusläns region. Läs mer om Ribtours Sweden.

Templar

En eventbyrå som med kreativitet och innovativa lösningar bygger starka varumärken där det personliga mötet står i fokus. Läs mer om Templar.

Upplevelsebolaget

Upplevelsebolaget arrangerar äventyr och upplevelser i Bohuslän och världen med fokus på kajakpaddling, mountainbikecykling och klättring. Företaget är Bohusläns första och Uddevallas enda kvalitetssäkrade ekoturismarrangör, certifierat enligt Naturens Bästa, vilket innebär att man fokuserar på naturaktiviteter och äventyr med stora upplevelser för små grupper. Läs mer om Upplevelsebolaget.

Fotograf: Upplevelsebolaget

57°Nord

57°Nord annordnar båtturer av högsta klass längs västkusten. De vänder sig både till företag för kund-event eller kick-off eller till privata grupper. Båten, som heter Pandora, är av modellen Agapi 950 Twin och tar tio passagerare. Det är en ribbåt fast ändå inte. Dess konstruktion gör nämligen att den är stabilare i tuffa förhållande än vad en vanlig båt ärBåten har sin hemmahamn vid Klippan nära Älvsborgsbron, men kan även hämta upp vid exempelvis Göteborgsoperan, Stenpiren eller på Hisingen. Läs mer om 57°Nord.

Maritime Group Sweden

Vårt mål är att hitta lösningar för att dig att komma ut på havet! GKSS Sprint Racing Vi arrangerar Sprint Racing-evenemang på vattnet precis utanför GKSS i Långedrag. Aktiviteten passar för grupper från 10-100 personer. Gruppen är indelad i lag med 4-5 personer i vardera, alla utrustade med seglarställ,handskar och flytvästar. Lagen tävlar mot varandra enligt ett matchschema och varje race tar cirka 15 minuter. Vi har en coach/skeppare ombord på varje segelbåt. Aktiviteten passar er oavsett om du är en erfaren eller en nybörjare. Charter: Utforska den svenska västkusten på en av våra båtar med eller utan skeppare. Läs mer om Maritime Group Sweden.

StandOut Travel

Vi är en resebyrå och bröllopsplanerare primärt för inkommande HBTQ+ turister till Sverige. Med stor passion för människor, resor och en stark koppling till HBTQ-rörelsen, garanterar vi en professionell och entusiastisk service. Vi har byggt upp ett team av medarbetare som uppfyller våra värderingar. Föreningar, företag, klubbar bokar med fördel sina konferens- och gruppresor hos StandOut Travel. Läs mer om StandOut Travel.

 

 

Destination Management Companies (DMC)

DMC står internationellt för aktiviteter och upplevelser i samband med kongresser och företagsmöten. Ta gärna en närmare titt på företagen listade här nedan.

Get Together

My Destination

Now Nordic Ways

DMC Sweden

Travel Service

Bokningsbolaget

Ovation Sweden

 

 

Professional Congress Organizers (PCO)

Professional Congress Organizers, så kallade PCO’s, har specialiserat sig på arbete med kongresser. De ser till att mötet bär sina egna kostnader, bevakar deadlines och på så sätt besparar kostnader för konferensen.

MCI Scandinavia

Meetagain

Sweden Meetx

Resia

Avisita