({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
Donsö i Göteborgs södra skärgård

Fotograf: Jonas Ingman

Eventbolag och mötesarrangörer i Västra Götaland

Varje framgångsrikt möte kräver många timmar av förberedelser, planering, administration och efterarbete. Här har vi samlat experter i Västra Götalandsregionen på just detta.


Eventbolag, eventbyrå och eventföretag i Göteborg och Västsverige

Här hittar du en lista över olika typer av mötesarrangörer i Västra Götaland.

Aventi

Aventi är ett event- och aktivitetsbolag som arbetar över hela Sverige, kontoret ligger i Borås. Vi arbetar med att arrangera företagsaktiviteter och event till stora som små grupper. Självklart erbjuder vi också digitala event och aktiviteter. Dessutom erbjuder vi våra tjänster när det gäller arbete med att stärka företagskulturen hos en verksamhet.  

Läs mer om Aventi

 

Dalslands Aktiviteter

Dalslands Aktiviteter är ett av Västsveriges största upplevelsecenter. Här kan ni boka massor av roliga paket för att stärka gruppgemenskapen, samtidigt som ni får en energigivande naturupplevelse på köpet. Varför inte testa på en tvådagarskonferens ute i vildmarken?

 Läs mer om Dalslands Aktiviteter


Public Event

Public Event har sin bas på seglarmetropolen Marstrand, cirka 45 minuter norr om Göteborg. Vi är specialister på västkusten, och har inriktat verksamheten på kickoffs, konferens, möten, aktiviteter och upplevelser.

Vi tar hand om alla typer av företagsevents i alla storlekar, och kan erbjuda massor av roliga aktiviteter. Havskampen är bara ett exempel på en femkamp med marina förtecken som svetsar samman gruppen. En annan uppskattad aktivitet är den digitala frågesporten GEO Event, där ni endast med hjälp av en iPad och varandras skarpa hjärnor löser problem i grupp utomhus.

Vi kan också ge din konferens en extra guldkant med hjälp av Doris - vår nya bastuflotte med badtunna, som ligger förtöjd bredvid Marstrandsfärjan. Här kan ni njuta med ett glas bubbel efter fisketuren eller innan kvällens middag.

Läs mer om Public Event.

Fotograf: Per Pixel Petersson


Hummingbird Meetings & Events

Med upplevelser, möten och resor som verktyg bygger vi relationer och skapar framgångsrik kommunikation för företag i Sverige. Vi lyfter fram det som verkligen intresserar deltagarna när det kommer till aktiviteter, guider, studiebesök och konferensmiljöer.

Till exempel arrangerar vi konferensresor till Dalsland med natur- och vildmarkstema, och även konferensresor till västkusten, med upplevelser utöver det vanliga. Det är självklart för oss att det finns en röd tråd från inbjudan till utvärdering i våra konferensupplägg.

Vi tror också på lustfyllda processer och på tron att gemensamma upplevelser är ett av de starkaste verktyg som finns för att skapa samhörighet. Självklart klimatkompenserar vi våra kunders resor till 100 %.

Läs mer om Hummingbird Meetings & Events


Sweden West Coast Experiences

Ta chansen och boka en konferens med där ni tillbringar största delen av tiden utomhus. Sweden West Coast Experiences erbjuder en två och en halv timmes hike, som på alla sätt inbjuder till samtal, idéer och nya tankar.

Ni får med er fika, njuter av lunch (en mustig gryta tillagad över öppen eld) och kan till och med ha möte ute i naturen. Vi har med oss block, pennor och fungerande wifi.

Om ni önskar finns också möjlighet att konferera i mindre grupper inomhus. Här ges i så fall möjlighet till workshops samt uppkoppling via Zoom för ett gemensamt digitalt möte.

Läs mer om Sweden West Coast Experiences


Rickstrand & CO

Vi är Rickstrand & CO - en eventbyrå som älskar utmaningar. Du kan boka oss för att exempelvis genomföra distansmöten, digitalt frukostmöte eller kickoff, utbildningar, föreläsningar, hålla en presentation, visa nya produkter eller anordna en presskonferens.

Läs mer om Rickstrand & CO

 

Resia Möten, Event & Konferens

Möten mellan människor bidrar till ökad kreativitet, större engagemang och en känsla av samhörighet och gemenskap – något som är viktiga faktorer för ett företags utveckling, tillväxt och lönsamhet.

Läs mer mer om Resia