({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Fotograf: Jonas Ingman @ Bruksbild

Mötesarrangörer i Västra Götaland

Varje framgångsrikt möte kräver många timmar av förberedelser, planering, administration och efterarbete. Här har vi samlat experter i Västra Götalandsregionen på just detta.

Aventi

Aventi är ett event- och aktivitetsbolag som arbetar över hela Sverige, kontoret ligger i Borås. Vi arbetar med att arrangera företagsaktiviteter och event till stora som små grupper. Självklart erbjuder vi också digitala event och aktiviteter. Dessutom erbjuder vi våra tjänster när det gäller arbete med att stärka företagskulturen hos en verksamhet.  

Läs mer om Aventi

Dalslands Aktiviteter

Dalslands Aktiviteter är ett av Västsveriges största upplevelsecenter. Här kan ni boka massor av roliga paket för att stärka gruppgemenskapen, samtidigt som ni får en energigivande naturupplevelse på köpet. Varför inte testa på en tvådagarskonferens ute i vildmarken?

 Läs mer om Dalslands Aktiviteter.

Fotograf: Roger Borgelid

Public Event

Public Event har sin bas på seglarmetropolen Marstrand, cirka 45 minuter norr om Göteborg. Vi är specialister på västkusten, och har inriktat verksamheten på kickoffs, konferens, möten, aktiviteter och upplevelser. Vi tar hand om alla typer av företagsevents i alla storlekar, och kan erbjuda massor av roliga aktiviteter. Havskampen är bara ett exempel på en femkamp med marina förtecken som svetsar samman gruppen. En annan uppskattad aktivitet är den digitala frågesporten GEO Event, där ni endast med hjälp av en iPad och varandras skarpa hjärnor löser problem i grupp utomhus. Vi kan också ge din konferens en extra guldkant med hjälp av Doris - vår nya bastuflotte med badtunna, som ligger förtöjd bredvid Marstrandsfärjan. Här kan ni njuta med ett glas bubbel efter fisketuren eller innan kvällens middag.

Läs mer om Public Event.

Fotograf: Per Pixel Petersson

Hummingbird Grupp & Konferens

Med upplevelser, möten och resor som verktyg bygger vi relationer och skapar framgångsrik kommunikation för företag i Sverige. Vi lyfter fram det som verkligen intresserar deltagarna  när det kommer till aktiviteter, guider, studiebesök och konferensmiljöer. Till exempel arrangerar vi konferensresor till Dalsland med natur- och vildmarkstema, och även konferensresor till västkusten, med upplevelser utöver det vanliga. Det är självklart för oss att det finns en röd tråd från inbjudan till utvärdering i våra konferensupplägg. Vi tror också på lustfyllda processer och på tron att gemensamma upplevelser är ett av de starkaste verktyg som finns för att skapa samhörighet. Självklart klimatkompenserar vi våra kunders resor till 100 %.

Läs mer om Hummingbird

Sweden West Coast Experiences

Ta chansen och boka en konferens med där ni tillbringar största delen av tiden utomhus. Sweden West Coast Experiences erbjuder en två och en halv timmes hike, som på alla sätt inbjuder till samtal, idéer och nya tankar. Ni får med er fika, njuter av lunch (en mustig gryta tillagad över öppen eld) och kan till och med ha möte ute i naturen. Vi har med oss block, pennor och fungerande wifi. Om ni önskar finns också möjlighet att konferera i mindre grupper inomhus. Här ges i så fall möjlighet till workshops samt uppkoppling via Zoom för ett gemensamt digitalt möte.

Läs mer om Sweden West Coast Experiences.

Rickstrand & CO

Vi är Rickstrand & CO - en eventbyrå som älskar utmaningar. Du kan boka oss för att exempelvis genomföra distansmöten, digitalt frukostmöte eller kickoff, utbildningar, föreläsningar, hålla en presentation, visa nya produkter eller anordna en presskonferens.

Läs mer om Rickstrand & CO.


Avisita

Avisita hjälper dig att trygga och skräddarsy era konferenser, events och personalaktiviteter - genom hela processen fram till ett lyckat företagsevenemang. Avisita koordinerar alla bokningar, administration och logistik för evenemanget och agerar centralbokning åt olika målgrupper.

Vi har också alla tekniska förutsättningar och yrkesmässig kompetens för att hjälpa dig med digitala lösningar. Har du svårt att samla kollegor från olika orter på samma plats? Då kan vi arrangera ett hybridmöte. Vi ordnar också digitala mässor - som är identiska med sina fysiska diton med alltifrån montrar, mötesbokning och föreläsningar - men allt sker digitalt. Ska ert företag ha en årsstämma men kan inte träffas? Då ser vi till att ni möts digitalt, och kompletterar med programvara för att begära ordet och genomföra röstningar.

Läs mer om Avisita

 

Resia Möten, Event & Konferens

Möten mellan människor bidrar till ökad kreativitet, större engagemang och en känsla av samhörighet och gemenskap – något som är viktiga faktorer för ett företags utveckling, tillväxt och lönsamhet.

Nu är emellertid läget ett annat: Restriktionerna som följer i coronavirusets spår har gjort att vi som verkar inom mötesbranschen har fått ställa om. Det fysiska mötet har till stor del ersatts av det digitala. Här kan vi på Resia vara till stöd. Vi hjälper till med koordination och logistik kring er digitala konferens, och ser över flöden och lösningar för hur vi kan skapa trygghet samtidigt som vi uppfyller era uppsatta syften och mål för mötet. Allt anpassas givetvis skräddarsytt efter er egen verksamhet.

Läs mer mer om Resia