({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
Kongressal på Borås Kongress.

Fotograf: Fredrik Malmlund

Mötesarrangörer i Västsverige

PCO står för Professional Congress Organizer (kongressarrangör), och syftar till företag som professionellt arrangerar och genomför kongresser.

En PCO kan ombesörja deltagarhantering, hotellbokningar och fakturering samt bevakning av deadlines, och även se till att kongressen bär sina kostnader. PCO:er kan både arrangera en hel kongress, såväl på plats som helt digitalt eller i hybridform, eller hjälpa till med mindre delar utifrån kundens behov. Vanliga områden för kongresser är medicin eller olika områden inom forskning.

I pandemins spår är digitala konferenser ett segment som har växt ordentligt. När människor inte kan resa obehindrat på samma sätt som tidigare väljer alltfler företag att hitta nya lösningar för att kunna genomföra sina arrangemang. Digitala konferenser är här för att stanna - både under och efter pandemin.

PCO-företag i Västsverige

Meetx 

Under många år har vi hjälpt svenska företag och organisationer att planera och genomföra lyckade möten både i Sverige och internationell, allt från den lilla interna säljkonferensen till det stora arrangemanget med deltagare från hela världen

Läs mer om hur Meetx kan hjälpa er här

Resia

Vi har lång erfarenhet av internationella och nationella vetenskapliga kongresser likväl som förenings- och företagsmöten. Läs mer om vad Resia kan hjälpa er med här