({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Lukasz Warzecha

Vandringspaket i Bohuslän

Njut av havsutsikt och friska salta vindar. Boka ett vandringspaket på Västkusten och bo gott på något av Bohusläns mysiga boenden – från charmig sekelskiftsvilla till pittoresk stuga.

 

Vandra och koppla av på mysigt pensionat

 Villa Sjötorp

På Villa Sjötorp i Ljungskile bor du vackert i en sekelskiftsvilla från 1901. Njut av lugn och ro i kombination med vandring på Bredfjället. I paketet ingår: tre-rätters middag, logi i dubbelrum, frukost på morgonen samt matsäck från köket på Villa Sjötorp.

Läs mer och boka paketet

 

 

 


Vandra på Dyrön-paket

Salt & Sill 

Hos Salt & Sill på Klädesholmen bor du i moderna rum präglade av skandinavisk enkelhet. Flera av rummen har en egen badstege, perfekt för ett uppfriskande morgondopp. På hotellets tak finns ett stort soldäck där du kan koppla av en stund med en underbar utsikt över Tjörns yttre skärgård. I paketet ingår övernattning, picknickpaket, sharingmeny och frukostbuffé. 

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Aktiv helg på Bohus-Malmön

 Bohus-Malmöns Pensionat

På Bohus-Malmöns Pensionat bor du i mysiga hotellrum eller stuga med veranda. I vandringspaketet ingår boende i dubbelrum, stor frukost, lunchpaket och karta till vandringen och en härlig middag på kvällen.

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Vandringsupplevelser med Skärgårdsidyllen

Kom och upplev Bohuslän och den omtyckta, mytomspunna och historiska graniten till fots. Graniten som formades av istiden, hällristningarna och som under nästan 100 år var stenindustrin en av de största näringarna längst kusten. Skärgårdsidyllen erbjuder både guidade vandringar och vandringar som man kan göra på egen hand.

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Vandra på härliga Härmanö

Lådfabriken

Välkommen till den yttersta delen av Orust! Här ligger Härmanö som är ett av de större naturreservaten i Bohuslän med en fantatisk natur och flera fina vandringsleder. Vandringen passar både motionären och mer erfarna vandraren. Boende sker på Lådfabriken, ett färgstarkt bed and breakfast 30 meter från havet. Paketet är komplett med fika, middag på kvällen, karta över vandringslederna och en matsäck så att ni kan spendera en fantatisk dag ute på Härmanö.

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Vandringsupplevelser på Marstrand och Dyrön

Marstrands Havshotell eller boende på Dyrön

Vandringsturer som passar alla kategorier av vandrare, stora som små då lederna inte är särskilt långa och ganska lätta. Det finns mycket att upptäcka längs vägen och gott om tid för dopp i havet, fikapauser och njutning. Du börjar i Sveriges seglingsmetropol, Marstrand med sina vackra trähus och äventyrliga historia och avslutas på lugna och charmiga Dyrön. Checka in på Marstrands Havshotell, spahotellet med bästa utsikten över Carlstens fästning. Vill du hellre bo mer för dig själv så erbjuder vi även boende i stuga/ lägenhet på Dyrön.

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Vandra ut på Marstrand

 Grand Hotell Marstrand

Med tre nya vandringsleder och en fantastisk vy över kusten lämpar sig Marstrand perfekt för vandring. Vid ankomst till charmiga Grand Hotell Marstrand, förses du med en picknickkorg och karta, sen är det bara att vandra ut! Lagom trötta i kropp och knopp bjuder kvällen på 3 -rätters middag i restaurang Tenan, boende i härlig skärgårdsmiljö och frukost. 

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Vandra och njut av matupplevelser

 Ulkeröds gård

På Ulkeröds Gård, mitt i Bohuslän, bor du trivsamt och avskilt, omgiven av fantastisk natur. Bokar du ett vandringspaket här kan du bland annat se fram emot spännande matupplevelser, skönt boende och vandring utmed Bohusleden. Avsluta dagen med skönt pubmys och vakna upp till en härlig gårdsfrukost.

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Vandra på Koster

 Scandic Laholmen

Utanför Strömstad ligger de natursköna Kosteröarna och här finns fina vandringsmöjligheter i fantastisk natur. De två huvudöarna Nord- och Sydkoster är perfekta att upptäcka till fots längst stigar och markerade leder. I Laholmens vandringspaket ingår övernattning med frukost som du får serverad vid bordet, en trerätters middag samt en båtresa t/r Strömstad-Koster.  

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Vandring på Kosteröarna

 Lagunen Camping & Stugor

Bo på Lagunen och upptäck Kosteröarna i höst. I vandringspaketet ingår lunch, båtbiljetter, kartor och beskrivningar av vandringslederna på Kosteröarnas fantastiska naturreservat. Somna gott gör ni sedan i någon av Bergsbyns stugor. 

Läs mer och boka paketet

 

Lagunen Camping & Stugor

 

 

 

Vandra på vackra Ramsviklandet

 Ramsvik Stugby & Camping

Ramsvikslandets naturreservat erbjuder storslagen miljö med klipplandskap i bohusgranit, omväxlande natur och fantastisk havsutsikt. Med Ramsvik Stugby & Campings vandringspaket bor du i sjöbodsstugor och äter gott i restaurangen. Till vandringen får du med dig ett lunchpaket, kartor och en folder med Bohusläns vanligaste växter. Efter vandringen kan du bada bastu, ta ett dopp i havet och äta en god middag i restaurangen. 

Läs mer och boka paketet

 

 

 


Vandringspaket med 
Upplevelsebolaget

Med Upplevelsebolaget får du uppleva äventyr och upplevelser i Bohuslän på ett hållbart och miljövänligt sätt som får människor, djur och natur att må bra. Välj mellan vandringspaket med tält eller om du hellre önskar boende och middag. 

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Vandringspaket

 Hafsten Resort

Hafsten Resort i Uddevalla är den perfekta destinationen för dig som älskar att vandra. Här bor du bekvämt med vandringsleder både på och utanför Hafsten. I vandringspaketet ingår övernattning i hotellstuga, frukostkorg, lunchpaket, karta över vandringsleder, middag och entré till 3 sorters bastu och kallbadtunna.

Läs mer och boka paketet

 

Hafsten Resort

 

 

 

Vandra och må bra

 Daftö Resort

På Daftö Resort i Strömstad bor du med Kosterhavet som granne och med vandringsleder i olika terräng utanför knuten. I Daftös vandringspaket ingår två nätter i hotell, stuga eller på campingtomt, två timmar i wellnessavdelningen samt karta över lederna på Daftö och gåstavar för den som vill låna.

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Vandra längs Kuststigen

 Bottna Inn Hotell

Mittemellan Hunnebostrand och Hamburgsund ligger budgethotellet Bottna Inn Hotell. Att vandra här är både enkelt och tillgängligt. Önskar du transport till olika etapper så ordnar boendet detta. I vandringspaketet ingår övernattning, lunchpaket och middag.

Läs mer och boka paketet

 

 

 


Vandra i unikt världsarv

 Minto/Tingvall

Den ekologiska anläggningen Tingvall Eco-Lodge ligger vackert belägen på en höjd med utsikt över Bullaresjön. Här får du en perfekt start på din vistelse oavsett om du söker lugn för återhämtning eller äventyrliga naturupplevelser. I vandringspaketet ingår vandring i unikt världsarv med hällristningar från bronsåldern, du får även uppleva Kynnefjäll naturreservat. Här ingår även övernattningar, lunch och picknickkorg.

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Vandra i omgivningen runt Lysekil

 Gula Villan & Havshotellet

Besök Strandflickornas Havshotell och upplev atmosfären så som den var i början av 1900-talet. Ta det lugnt och ät gott i kombination med en vandringstur. I paketet ingår frukostbuffé efter en god nattsömn, lunchpaket till vandringen samt en tvårättersmiddag. 

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Vandra utan packning

 Kustnära B&B och Konferens

Mitt bland kust och landsbygd, mellan Smögen och Strömstad, ligger Kustnära B&B och Konferens. Här kan du upplev naturen i Bohuslän till fots och utan packning under tre dagsturer i varierad terräng. Förut övernattning i tre nätter ingår även frukost, lunchpaket, middagar och kartor och ledbeskrivningar till din vandring.

Läs mer och boka paketet