({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Fotograf: JIMMY MILLBLAD

Boka en digital konferens i Göteborg och Västsverige

Coronapandemin har påverkat mötes- och konferensbranschen starkt, och nya tider kräver nya lösningar. Oavsett hur framtiden ser ut, så är digitala möten inte något som kommer att försvinna när pandemin är över.

Allt fler har fått upp ögonen för att digitala möten och konferenser ofta kan vara ett bra alternativ när man behöver samla många personer samtidigt. Runtom i Göteborg och Västsverige finns en rad mötes- och konferensanläggningar som i och med pandemin har utvecklat sina erbjudanden. Varför inte testa att arrangera en helt eller delvis digital konferens. Samla ett mindre antal personer på plats, samtidigt som ett obegränsat antal kan vara med på länk.

Om ni ska anordna föreläsningar eller panelsamtal kan många arrangörer erbjuda hjälp med professionell produktion av dessa. Det finns en uppsjö digitala studios med den senaste tekniska utrustningen, som gör att din digitala konferens lyfter ytterligare en nivå.

 

NÅGRA GODA EXEMPEL:

Arken Hotel

 Göteborg

Oavsett om du ska ha ett digitalt möte med en kollega på andra sidan stan eller på andra sidan jorden är det alltid trevligare att få till ett mer personligt tilltal. På Arken Hotel finns två nya konferenslokaler uppdaterad med all nödvändig teknik för detta ändamål.

 

 

 

Marstrands Havshotell

 Marstrand

Marstrands Havshotell hjälper dig som önskar en digital konferens. Här finns all nödvändig utrustning i form av kamera, högtalare, mikrofoner och mycket mer.

 

 

 

Svenska Mässan

 Göteborg

Välkommen till Gothia Studio mitt i centrala Göteborg. Här får ni alla tekniska möjligheter för att få till ett lyckat livestream- och interaktionsmöte. Välj mellan skalbara digitala och hybrida möteslösningar och lokaler på mellan 5 och 41 000 kvadratmeter.

 

 

Lindholmen Science Park

 Göteborg

Lindholmen Conference Centre hjälper er att ordna såväl mindre som större möten. De största lokalerna är upp till 450 kvadratmeter.

 

 

 

Aspenäs Herrgård

 Lerum

Digital mötesteknik på natursköna Aspenäs Herrgård. Välj mellan telefon, video, livesändning och webinar.

 

 

 

Grand Hotel Alingsås

 Alingsås

Välkommen till såväl fysiska som digitala konferenser på Grand Hotel Alingsås.

 

 

 

KONFERERA Folkets Hus Kulturhuset

 Trollhättan

Hos KONFERERA kan ni boka konferenslokaler i alla storlekar för alla typer av grupper. Här finns det senaste när det gäller ljus och ljud som underlättar digitala möten. Från vår digitala studio kan ni sända direkt ut till uppkopplade mötesdeltagare. Det finns också möjlighet till hybridmöten, kongressmöten, mässor eller en traditionell dagkonferens. Varför inte avsluta med en kulturupplevelse eller en festlig middag?

 

 

 

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE

 

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Västsverige finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Västsverige som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Västsverige.