({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
Digitala möten

Fotograf: JIMMY MILLBLAD

Boka en digital konferens i Göteborg och Västsverige

Digitala konferenser och möten är ett bra alternativ när du behöver samla många personer samtidigt. Samla ett mindre antal personer på plats, samtidigt som ett obegränsat antal kan vara med på länk.


Varför inte arrangera en helt eller delvis digital konferens?

Om ni ska anordna föreläsningar eller panelsamtal kan många arrangörer erbjuda hjälp med professionell produktion av dessa. Det finns en uppsjö digitala studios i Göteborg och Västsverige med den senaste tekniska utrustningen, som gör att din digitala konferens lyfter ytterligare en nivå.

I kartan här nedanför kan du se var konferensanläggningarna ligger. Scrolla vidare under kartan för att läsa mer om respektive konferensverksamhet. 

 

Digitalt möte på Svenska Mässan

 Gothia Towers, Göteborg

Välkommen till Gothia Studio mitt i centrala Göteborg. Här får ni alla tekniska möjligheter för att få till ett lyckat livestream- och interaktionsmöte. Välj mellan skalbara digitala och hybrida möteslösningar och lokaler på mellan 5 och 41 000 kvadratmeter.

 • Här finns: Fullt utrustad studio

Läs mer och boka

 

Digitala möteskoncept mitt i Lindholmen Science Park

Lindholmen Conference Centre, Göteborg

Lindholmen Conference Centre är placerat i Lindholmen Science Park, en ispirerande innovationsmiljö för utveckling, på centrala Hisingen i Göteborg. Lindholmen Conference Centre hjälper er att ordna såväl mindre som större möten. De största lokalerna är upp till 450 kvadratmeter.

 • Här finns: Pluginplay, studio decibel, hybridmöten

Läs mer och boka

 

Digitala studios på Spahotell

 Arken Hotel, Göteborg

Hotellet ligger 15 minuters bilfärd från centrum, med Göteborgs skärgård och hamnområdet Arendal som grannar. Oavsett om du ska ha ett digitalt möte med en kollega på andra sidan stan eller på andra sidan jorden är det alltid trevligare att få till ett mer personligt tilltal. På Arken Hotel finns två nya konferenslokaler uppdaterad med all nödvändig teknik för detta ändamål.

 • Här finns: Hybrid, livesänd eller streama, livestream med extra allt.

Läs mer och boka

 

Digitala Möten på Marstrand

 Marstrands Havshotell, Marstrand

Marstrands Havshotell ligger på Koön, precis intill färjeläget till Marstrandsön. Till Göteborg är det knappt en timmes bilfärd och busshållplatsen ligger ett stenkast från entrén. Marstrands Havshotell hjälper dig som önskar en digital konferens. Här finns all nödvändig utrustning i form av kamera, högtalare, mikrofoner och mycket mer.

 • Här finns: Vill ni kunna koppla upp er digitalt? Teknisk utrustning finns.

Läs mer och boka

 

Digitalt möte i herrgård med naturskönt läge

 Aspenäs Herrgård, Lerum

Aspenäs Herrgård ligger lugnt och avskilt med en storslagen utsikt över sjön Aspen, endast 20 minuter från centrala Göteborg. Här finns digital teknik till ditt nästa möte, välj mellan telefon, video, livesändning och webinar.

 • Här finns: Digital mötesteknik.

Läs mer och boka

 

Hybridmöte i naturskön miljö nära Göteborg

 Hällsnäs, Mölnlycke

Hällsnäs är ett herrgårdshotell med anor sedan 1906, vackert beläget i naturskön idyll med närhet till både Göteborg och Landvetter Flygplats. Boka ett hybridmöte, en kombination av fysiska möten på gemensam plats men där deltagarna kan välja att följa digitalt via Live-stream. Här erbjuds den senaste tekniken med den högsta ljud och bildkvalitén är detta i nuläget ett bra, säkert och tryggt sätt att kunna fortsätta med konferenser och utbildningar.

 • Här finns: Hybridmöte

Läs mer och boka

 

Digital konferens i kaféstaden Alingsås

 Grand Hotel Alingsås, Alingsås

I hjärtat av kaféstaden Alingsås, endast 30 minuter med tåg från centrala Göteborg, ligger anrika Grand Hotel Alingsås. Här finns möjlighet till både fysiska som digitala konferenser. Finns behovet av mer avancerade digitala möten med flera kameror, tekniker med mera så ordnas även det.

 • Här finns: Utrustning för att vara med på mötet via länk.

Läs mer och boka

 

Digitala möten hos KONFERERA 

 Folkets Hus Kulturhuset, Trollhättan

Hos KONFERERA kan ni boka konferenslokaler i alla storlekar för alla typer av grupper. Här finns det senaste när det gäller ljus och ljud som underlättar digitala möten. Från vår digitala studio kan ni sända direkt ut till uppkopplade mötesdeltagare. Det finns också möjlighet till hybridmöten, kongressmöten, mässor eller en traditionell dagkonferens. Varför inte avsluta med en kulturupplevelse eller en festlig middag?

 • Här finns: Digitala möten och livesändning.

Läs mer och boka

 

Hybridmöte på mysigt Spahotell

 Lundsbrunn Resort & Spa, Götene

Lundsbrunn Resort & Spa är ett nav i Destination Läckö-Kinnekulle med närhet till vandringsleder, natur och besöksmål. Lundsbrunn Resort & Spa hjälper dig att sätta upp ett smart hybridmöte i inspirerande miljö. Vi utlovar en förstklassig videokonferens där alla hörs och syns utan brus.

 • Här finns: Hybridmöte

Läs mer och boka

 

Digital konferens utmed Göta kanal

 Norrqvarn Hotell & Konferens, Lyrestad

På Norrqvarn Hotell & Konferens bor och möts ni på ett unikt hotell Göta kanal som inramning. Ta hjälp av oss på Norrqvarn Hotell & Konferens för att ordna en digital konferens. Här finns bra wi-fi med hög prestanda, konferenswebkamera för videokonferenser i HD, studiobelysning och alla andra nödvändigheter som skapar ett kvalitativt digitalt möte.

 • Här finns: Utrustning för digitala möten.

Läs mer och boka

 

Hybridmöte på spahotell vid Gullmarsfjorden

 VANN Spa, Hotell & Konferens, Lysekil

Vackert beläget i ett naturreservat vid Gullmarsfjorden finner du VANN Spa Hotell & Konferens. Här erbjuds hybridmöten som möjliggör för er att träffa era kollegor digitalt. Både med ljud och bild kan ni konferera i en trygg och säker miljö i vackra Bohuslän. 

 • Här finns: Hybridmöte

Läs mer och boka

 

Hybridmöte vid Kosterhavet

 Scandic Laholmen, Strömstad

Förankrad i Strömstads karga bohusklippor, med det salta Kosterhavet utanför fönstren, hittar du Scandic Laholmen, en fulländad plats för kreativa möten. Är du ute efter en digital konferens så har Laholmen flera digitala lösningar att erbjuda. Med rätt teknologi infinner sig gruppkänslan och avstånd spelar ingen roll.

 • Här finns: Hybridmöte, Digital Studio

Läs mer och boka

 

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Västsverige finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Västsverige som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Västsverige.