Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Jul i Västsverige

    Overlay over image

Fira jul i skärgården

Det är något speciellt med skärgården på vintern, speciellt när julen nalkas. Ta båten till mysiga julmarknader och julbord bland Bohusläns sjöbodar och kobbar, eller gör en vinterkryssning med adventsbrunch bland öarna utanför Göteborg.

Julbord i Västsverige

Våra julbord består såklart av specialiteter från Bohuslän, Dalsland och Västergötland. Traditionellt, men med inslag av tidens smaker och ekologiska utbud. Välkommen till bords!

Julmarknader i Västsverige

Klappar från julmarknader och välfyllda bodar; handla hantverk, lokalproducerade delikatesser och mängder av julgodis. Passa på och värm dig med ett glas glögg.

Julpaket i Västsverige

Njut av härlig julstämning, släpp alla måsten och sätt dig ned till dukat bord. Efter god julmat, gottebord och njutningsfull musik somnar du gott till utsikt över skärgård, slottsträdgård eller...

Nyårsfirande i Västsverige

Ett sprakande, bubblande nyårsfirande eller en stilla och eftertänksam kväll. Avsluta året på bästa tänkbara sätt för dig. Vi tipsar om härliga paket att fira in det nya året med.

Julstaden Göteborg

Med sina miljoner juleljus, mysiga marknader, Jul på Liseberg och oslagbara atmosfär är Göteborg en underbar julstad. Kom hit i december och njut av magisk körsång, julens alla smaker och en stämning som inte går att hitta någon annanstans. Julstaden Göteborg 2018 invigs 29 november och pågår till 6 januari.

Jul på Liseberg

Under julen förvandlas Liseberg till en glittrande julsaga. Gå på klappjakt bland julmarknadens bodar i skenet av miljoner juleljus, få upp värmen i vintervakna karuseller, hälsa på i Kaninlandet, se...

Göteborgs bästa julshopping

Matiga klappar på Saluhallen, eko- och secondhandshopping i Linnéstaden, trendiga julklappar från Magasinskvarteret eller strosa runt bland pyntade skyltfönster i charmiga Haga. Här hittar du bästa...