({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Höstlov på Nääs Fabriker

    Se & Göra

Upplevelser i Västsverige

I Västsverige är det alltid något på gång. Här hittar du tips på allt från kultur-, natur- och skaldjursupplevelser till vandring, cykling, paddling och evenemang.

Naturaktiviteter

Paddla, vandra och cykla bland klippor och skär, vildmark eller öppna slätter och hav. Här hittar du platser som bör upplevas – året om!

Planera för härliga vinterdagar

Att åka skidor är en inte bara en rolig aktivitet, det är även en härlig naturupplevelse. Västra Götaland har några av de bästa platserna för skidåkning i hela södra Sverige. Här finns flera familjevänliga skidanläggningar, fartfyllda parkområden och inte ...

Upplev en vintervacker skärgård

Det är enkelt att ta sig ut bland Bohusläns tusentals öar med hjälp av lokala rederier och fasta båtlinjer.

 

Här hittar du tips på vinterturer med kräftkok, sälsafari eller underhållande show. Planera för härliga turer här. 

Strax utanför Göteborg

Det räcker att åka en liten bit utanför stadsgränsen för att komma till platser som bjuder på fantastiska upplevelser. För att göra det enkelt för dig har vi valt ut några ställen som är extra sevärda och enkla att besöka.

Därför mår du bättre i Dalsland

Ju mer tid vi spenderar i naturen, desto bättre mår vi. Det är världens forskare eniga om. Den intensiva naturen i Dalsland är därför helt oslagbar för dig som söker en rejäl boost av återhämtning...

Upptäck Västsverige

Det finns många välkända platser att besöka i Västsverige, och ännu mer du inte har hört talas om ännu, att upptäcka. Välkommen!