Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Paddla i Dalslands sjöar

    Se & Göra

    I Västsverige är det alltid något på gång. Här hittar du tips på allt från kultur-, natur- och skaldjursupplevelser till vandring, cykling, paddling och evenemang.

Vandrande par bland blomstrande träd

Vårens höjdpunkter

Här hittar du redaktionens höjdpunkter i vår. Stort som smått med kriteriet att det ska kännas lite extra bra i magen.

Strax utanför Göteborg

Strax utanför Göteborg

Det finns mycket att upptäcka utanför Göteborg. Men det gör det utanför också. Det räcker faktiskt att åka några hållplatser utanför stadsgränsen för att få uppleva helt fantastiska saker.

Läckö Slott

Västsveriges mest besökta

Slott, äventyrsbad, museer och djurparker. Västsverige bjuder på roliga upplevelser för alla, oavsett om du reser själv, med barn eller i större grupp.

Båtluffa året runt

Att båtluffa är det perfekta sättet att upptäcka den bohuslänska skärgården. Spendera några dagar bland saltstänk, kobbar och skär och övernatta på något av de...

Upptäck Västsverige med en local

Här hittar du locals som vill dela sin vardag med dig. Följ med Gunilla på en fika i Alingsås eller cykla mountainbike i Ulricehamn med Patrik.

Västgötaturen

Längs en rundtur hittar du Skandinaviens största vattenpark, ett sagoslott från 1200-talet, en superspännande fästning, en vindlande kanal och Sveriges bästa äventyrsbad.

Expedition Bohuslän

Expedition Bohuslän

Upptäck Nordens Ark, Havets Hus, Bohusläns museum, Vitlycke museum, Kosterhavets nationalpark, Nordiska akvarellmuseet och Strandverket Konsthall.