Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Låt smaklökarna visa vägen

    Candice Brown influencer från England
    Overlay over image

11 godaste tallrikarna i Västsverige

Vresig vildmark, vindbitande kustlinjer och stillsamma insjöar. Västsverige står för en enorm geografisk variation och det återspeglas givetvis även i matkulturen. Låt oss guida dig till de främsta...

Västsveriges bästa skaldjursrestauranger

I Västerhavets skafferi finns räkor, havskräftor, hummer, musslor och ostron – och fisk förstås – i absoluta världsklass! Här hittar du guiden till de åtta främsta skaldjursrestaurangerna.

Skaldjursupplevelser i Bohuslän

Bortanför sommaren hittar du det genuina Bohuslän - det salta, karga och vindpinade lugnet. Följ med på en skaldjurstur och fiska de bästa skaldjuren; kräftor, musslor, ostron eller hummer. Salta livet lite extra – det gör dig gott.

Matstaden Göteborg

I Göteborg finns stjärnkrogarna, de rebelliska uppstickarna, de trendiga barerna och en rullande armada av foodtrucks. Boka din resa, hoppa över lunchen och kom fram hungrig. Matäventyret kan börja!

Är du också på jakt efter smakrik mikrobryggd öl?

Spana då in vår guide till Göteborgs, och övriga Västsveriges, bästa mikrobryggerier och känn smaken av äkta hantverk!

Meet the locals

Vill du uppleva något annorlunda på din weekendresa, semester eller utflykt? Med Meet the locals får du träffa personer som vill dela sin värld med dig.

Kvinna fikar på kanelbulle och kaffe

Västsveriges mysigaste caféer

Här hittar du Västsveriges bästa caféer där du kan njuta av något gott att dricka och något gott att mumsa på i härlig miljö. Slott, trädgårdscafé eller mysig lada - valet är ditt.

Guide till Sveriges fikahuvudstad

Vill du också uppleva svensk fika när den är som allra bäst, då är det den västsvenska staden Alingsås du ska bege dig till. Med en gedigen fikahistorik och ett trettiotal kaféer i den förhållandevis...