Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Kajak längst Bohusläns kust

    Paddla

Kajak i Bohuslän

Facing Waves

Västsvensk paddling har nått över 100 miljoner TV-tittare över hela världen genom det amerikanska TV-programmet ”Facing waves”. Se programmen du med och få inspiration och tips på fantastisk paddling...

Unik paddling

Bohuslän är en av världens finaste kustlinjer att utforska från kajaken. Häftiga paddlingsupplevelser - orörda nationalparker, mysiga sjöbodar och vilda vatten.

Upplev Kosterhavets nationalpark

Härlig film från Sveriges enda marina nationalpark - Kosteröarna. Här kan du paddla kajak i genuin skärgård, uppleva tystnaden och njuta av god mat från det djupa, salta och blå skafferiet.

Paddla året om

På vintern blir luften vid havet klarare än någonsin och över klipporna lägger sig en sällan skådad stillhet. Nu är en perfekt tid för att ge sig ut på ett äventyr och uppleva skärgården från kajaken. 

Paddla kanot i Dalsland

I Dalsland har du som kanotist möjligheten att uppleva naturen vild, nära och äkta. Känna dig som en äventyrare, hitta lugnet och uppleva avskildhet.

Vänern Outdoor

Vänern Outdoor bedriver upplevelsebaserad ekoturism i och kring Vänern med utgångspunkt i Mariestad. Vänern är EU:s största insjö med flera skärgårdar och runt...