({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Paddla i Västsverige

    Fotograf: Roger Borgelid

Unik paddling i Bohuslän

Bohuslän är en av världens finaste kustlinjer att utforska från kajaken. Det menar i alla fall amerikanska CNN som kallar västkusten ett paradis för kajakpaddling. Bohuslän bjuder på häftiga paddlingsupplevelser - orörda nationalparker, mysiga sjöbodar, vilda vatten och spegelblanka kanaler.

Upplev Kosterhavets nationalpark

Härlig film från Sveriges enda marina nationalpark - Kosteröarna. Här kan du paddla kajak i genuin skärgård, uppleva tystnaden och njuta av god mat från det djupa, salta och blå skafferiet.

Paddla kanot i Dalsland

Vad är det egentligen som är så speciellt med paddlingen i Dalsland? Man skulle kunna kalla det ”vildmark light”. I Dalsland har du som kanotist möjligheten att uppleva naturen vild, nära och äkta. Känna dig som en äventyrare, hitta lugnet och uppleva avskildhet.

Silverlake Camp och kanot

På Silverlake Camp kan du uppleva den vilda och vackra Dalslandsnaturen på ett annorlunda och spännande sätt. Här kan du uppleva naturens stillhet på en paddeltur genom Europas finaste sjösystem med ren luft, friskt vatten och en rik natur.

Dalslands camping och kanotcentral

Här bor du vackert mellan sjöarna Lelången och Ärtingen mitt i Dalslands kanal. Närheten till kanalen gör att du lätt kan ge dig ut på veckolånga rundturer med kanot och inte behöva ta samma väg tillbaka. Kanot, kajak och utrustning kan du hyra på campingen.

Paddla i Vänern

Vänern Outdoor bedriver upplevelsebaserad ekoturism i och kring Vänern med utgångspunkt i Mariestad. Vänern är EU:s största insjö med flera skärgårdar och runt 22 000 öar och skär. Här behöver du inte trängas, tänka på brännmaneter eller på att duscha av saltet när du badat. Ofta kan du hitta en helt egen strand eller ö och vattnet är oftast så rent att du kan dricka det direkt från sjön.

Destination