Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • kajak vid Ursholmen

    Paddla

    Upplev den bohuslänska kustlinjen, Dalslands förtrollande sjösystem eller Vänerns vackra natur från kajaken eller kanoten.

Säl tittar upp ur vattnet bakom kvinna som paddlar kajak

Unik paddling

Bohuslän är en av världens finaste kustlinjer att utforska från kajaken. Häftiga paddlingsupplevelser - orörda nationalparker, mysiga sjöbodar och vilda vatten.

Kajak i Bohuslän

Facing Waves

Västsvensk paddling kommer att nå över 100 miljoner TV-tittare när det amerikanska TV-programmet "Facing waves" sänds över hela världen i bland annat Fox Sports och Nautical Channel.

Upplev Kosterhavets nationalpark

Härlig film från Sveriges enda marina nationalpark - Kosteröarna. Här kan du paddla kajak i genuin skärgård, uppleva tystnaden och njuta av god mat från det djupa, salta och blå skafferiet.

Paddla året om

Att njuta av den svenska sommaren är något vi alla älskar men kanske vore det på tiden att också välkomna de övriga årstiderna i semesterplanerna.

Paddla i Dalslands sjöar

Paddla kanot i Dalsland

I Dalsland har du som kanotist möjligheten att uppleva naturen vild, nära och äkta. Känna dig som en äventyrare, hitta lugnet och uppleva avskildhet.

Vy över Läckö Slott och Naturum Viktoriahuset

Vänern Outdoor

Vänern Outdoor bedriver upplevelsebaserad ekoturism i och kring Vänern med utgångspunkt i Mariestad. Vänern är EU:s största insjö med flera skärgårdar och runt...