({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Paddla i Västsverige

    Fotograf: Roger Borgelid

Paradis för kajakpaddling

Unik paddling i Bohuslän

Bohuslän är en av världens finaste kustlinjer att utforska från kajaken. Det menar i alla fall amerikanska CNN som kallar västkusten ett paradis för kajakpaddling. Bohuslän bjuder på häftiga paddlingsupplevelser - orörda nationalparker, mysiga sjöbodar, vilda vatten och spegelblanka kanaler.

Paddla året om

Att njuta av den svenska sommaren är något vi alla älskar men kanske vore det på tiden att också välkomna de övriga årstiderna i semesterplanerna. Vinter- och vårpaddling öppnar naturen och det passerande landskapet skapar en verklig upplevelse av närvaro och stillhet. Sätt kajaken i sjön och njut - året runt...

Upplev Kosterhavets nationalpark

Härlig film från Sveriges enda marina nationalpark - Kosteröarna. Här kan du paddla kajak i genuin skärgård, uppleva tystnaden och njuta av god mat från det djupa, salta och blå skafferiet.

Upplev naturen vild, nära och äkta

Paddla kanot i Dalsland

Vad är det egentligen som är så speciellt med paddlingen i Dalsland? Man skulle kunna kalla det ”vildmark light”. I Dalsland har du som kanotist möjligheten att uppleva naturen vild, nära och äkta. Känna dig som en äventyrare, hitta lugnet och uppleva avskildhet.

Vänern Outdoor

Vänern Outdoor bedriver upplevelsebaserad ekoturism i och kring Vänern med utgångspunkt i Mariestad. Vänern är EU:s största insjö med flera skärgårdar och runt 22 000 öar och skär.