({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Kulturupplevelser i Västsverige

    Overlay over image

    Fotograf: Jonas Ingman

Kultur i Göteborg

Här hittar du Göteborgs breda kulturutbud med evenemangstips, inspiration, spännande möten och kulturella aktiviteter.

Din guide till design i Västsverige

Svensk design domineras av rena linjer och funktionalitet, vilket inspirerat flera av Västsveriges mest renommerade formgivare och arkitekter. Men här finns något mer. Mellan raderna syns tydligt...

Lidköping – med hjärta för porslin och arkitektur

Svensk design är känd för sina rena linjer där inspirationen ofta kommer från naturen. Ett klockrent exempel får du när du besöker naturum Victoriahuset intill Läckö Slott.

Borås – världsledande inom innovativ design och street art

Kreativiteten flödar som aldrig förr i Borås. Gator och torg har förvandlats till ett gigantiskt utomhusgalleri som tagit konsten rakt in i boråsarnas vardag.

Emma von Brömssen

Hon är mönsterformgivaren som 2016 blev utsedd till Årets stjärnskott på Elle Decoration Awards, och hennes tapetmönster och porslinskollektioner väcker uppmärksamhet både i Sverige och utomlands....

Hjo - Trästaden vid Vättern

Hjo är småstadsidyllen som tack vare sin välbevarade träkultur blivit en viktig del av det svenska trästadsarvet. På denna kreativa plats växte en av Sveriges största designikoner upp. Hjo är också en...

Design- och konsttur i Västsverige

Är du intresserad av design, konst och arkitektur? Då måste du kolla in "Design- och konstturen i Göteborg och Västsverige" med tips på bland annat designshopping och ikoniska byggnader.

Designshopping i Västsverige

Skandinavisk design är hetare än någonsin tidigare. Sällan har det varit så trendigt att inreda sitt hem med rustika detaljer, pastellfärgade tyger och sublima ljuskällor.

Nytt nummer av magasinet Kulturista!

I Västsverige är kulturen alltid nära. I Kulturista hittar du tips på regionens historiska sevärdheter, museer, musik, design, festivaler, barnens kulturresa genom Västsverige - och mycket mer.

Textilstaden Borås

Besök Textilmuseet - vinnare av årets museiutställning, utställningar, outlets, Fashion Gallery och mycket mycket mer i Skandinaviens modehuvudstad - Borås.

Meet the Locals

Det finns många sätt att komma nära vardagslivet i Västsverige och det är inte så krångligt som du kanske tror. Här hittar du inspirerande reportage, tips och dessutom en hel del privatpersoner som vi...