({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Kulturupplevelser i Västsverige

    Fotograf: Jonas Ingman

Kultur i Göteborg

Här hittar du Göteborgs breda kulturutbud med evenemangstips, inspiration, spännande möten och kulturella aktiviteter.

Äventyr för nyfikna

I Bohuslän finns det många oväntade saker att utforska och uppleva. Här kan du beskåda havets och naturens mästerverk. Möta vilda djur, världsunika hällristningar, konst i världsklass, spännande historia och en nationalpark under havsytan.

Lidköping – med hjärta för porslin och arkitektur

Svensk design är känd för sina rena linjer där inspirationen ofta kommer från naturen. Ett klockrent exempel får du när du besöker naturum Victoriahuset intill Läckö Slott.

Borås – världsledande inom innovativ design och street art

Kreativiteten flödar som aldrig förr i Borås. Gator och torg har förvandlats till ett gigantiskt utomhusgalleri som tagit konsten rakt in i boråsarnas vardag.

Emma von Brömssen

Hon är mönsterformgivaren som 2016 blev utsedd till Årets stjärnskott på Elle Decoration Awards, och hennes tapetmönster och porslinskollektioner väcker uppmärksamhet både i Sverige och utomlands. Göteborgska Emma von Brömssen är ständigt aktuell.

Design- och konsttur i Västsverige

Är du intresserad av design, konst och arkitektur? Då måste du kolla in "Design och konstturen i Göteborg och Västsverige" med tips på bla designshopping, ikoniska byggnader, besöksmål utöver det vanliga och mycket mer.

Textilstaden Borås

Besök Textilmuseet - vinnare av årets museiutställning, utställningar, outlets, Fashion Gallery och mycket mycket mer i Skandinaviens modehuvudstad - Borås.

Magasin Kulturista

I Västsverige är kulturen alltid nära. I Kulturista hittar du tips på regionens historiska sevärdheter, muséer, musik, design, festivaler, museer, barnens kulturresa genom Västsverige - och mycket mer.

Meet the Locals

Det finns många sätt att komma nära vardagslivet i Västsverige och det är inte så krångligt som du kanske tror. Här hittar du inspirerande reportage, tips och dessutom en hel del privatpersoner som vi kallar ”Locals”.

Destination