({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
En vy över ett konferensrum med två personer i

Digital utveckling i småstadsidyll

"Innovation för mig är kreativitet, att man har en idé som man ser kan ge ett resultat. Man börjar någonstans och i slutändan så kommer det ut något fantastiskt, som bara kan bli bättre och bättre."

Innovation handlar ofta om att förbättra processer i syftet att förenkla vardagen för människor. Ett exempel på företag som har sin grund i just detta är InExchange som sedan starten 2008 haft målet att göra det möjligt för alla företag, oavsett storlek eller tekniska förutsättningar att skicka e-fakturor. Tack vare deras tjänster har de hjälpt tusentals företag, alltifrån små lokala verksamheter till några av världens största organisationer att spara pengar och dra ned på onödig administration. Och allt började i Skövde.

 

"Skövde har ju jättemånga bra entreprenörer och jag tror att för att vi ska kunna fortsätta och även komma ut internationellt med vår innovation så behöver vi kreativa människor.”

Louise Bogren, säljare, InExchange

 

Men hur kommer det sig då att Skövde är helt rätt plats för den här typen av nyskapande företag att frodas i? Och hur är det att arbeta på Europas snabbast växande e-fakturaföretag och Nordens största affärsnätverk? Det tar vi reda på i den här filmen.

Länkar

Vill du veta mer om företaget och deras tjänster? Klicka här 

Är du nyfiken på ett jobb hos InExchange? Läs mer här

Louise vågade ta ton på outforskad mark

Moa tog vara på Skövdes möjligheter