({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Hundvänliga boenden

Fotograf: Irina polonina

Bo i vacker herrgårdsmiljö

♥ Hundar får vistas i restaurangen om ni meddelar innan att ni har hund med er.

 

Lantligt boende med närproducerat och tid för avkoppling

På den vackra landsbygden, cirka en mil norr om Skövde, ligger charmiga Pensionat Klåvasten. Köket serverar närproducerat och pensionatets värdpar erbjuder avkoppling, massage och meditation. I vår stora parkliknande trädgård går det fint att rasta av sig och leka. Här kan du gå långa sköna skogspromenader i en vacker lantlig miljö. I direkt anslutning till pensionatet finns flera fina skogsvägar och stigar för långa sköna promenader. På nyår arrangeras ett speciellt tyst nyårsfirande för de som är rädda för raketer och smällare. 

 

Bekvämt och aktivt boende

Öppna fönstret och se ut över Skövde. På Billingehus bor du bekvämt och har tillgång till ett brett utbud av aktiviteter. Hotellet är nyrenoverat inför sommaren 2023.

Nära naturen och Billingens aktiviteter

Endast tre kilometer från Skövde centrum men ändå med naturen utanför knuten. Knyt på dig löparskorna eller på vintern pjäxorna och bege dig ut i spåren

Lantligt B&B med sommarcafé

Borgunda Bed & Breakfast är ett lantligt boende med nära in till stan och naturen. Stället bjuder på storslagen utsikt och mysiga rum med frukost. 

2 personer som står utanför Berglunda vandrarhem med en motorcykel.

Lugnt och skönt läge

Strax utanför det lilla samhället Tidan, bor du i en mangårdsbyggnad från tidigt 1900-tal. Perfekt för kennelträffar och träningsläger för hund...

Tips!

Tänk på att varje boende har sina regler. Det är alltid bäst att kolla vad som gäller där du önskar bo. Var ute i god tid då många boenden har ett begränsat antal husdjursvänliga rum.