({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • En ung pojke med hund i mysig säng.

    Hundvänliga boenden

    Fotograf: Irina polonina

Bo i vacker herrgårdsmiljö

♥ Hundar får inte vistas i restaurangen men gärna på terrassen om det är den säsongen.

 

Lantligt boende med närproducerat och tid för avkoppling

På den vackra landsbygden, cirka en mil norr om Skövde, ligger charmiga Pensionat Klåvasten. Köket serverar närproducerat och pensionatets värdpar erbjuder avkoppling, massage och meditation. I vår stora parkliknande trädgård går det fint att rasta av sig och leka. Här kan du gå långa sköna skogspromenader i en vacker lantlig miljö. I direkt anslutning till pensionatet finns flera fina skogsvägar och stigar för långa sköna promenader. På nyår arrangeras ett speciellt tyst nyårsfirande för de som är rädda för raketer och smällare. 

 

Bekvämt och aktivt boende

Öppna fönstret och se ut över Skövde. På First Hotel Billingehus bor du bekvämt och har tillgång till ett brett utbud av aktiviteter.

Nära naturen och Billingens aktiviteter

Endast tre kilometer från Skövde centrum men ändå med naturen utanför knuten. Knyt på dig löparskorna eller på vintern pjäxorna och bege dig ut i spåren

Lantligt B&B med sommarcafé

Borgunda Bed & Breakfast är ett lantligt boende med nära in till stan och naturen. Stället bjuder på storslagen utsikt och mysiga rum med frukost. 

Lugnt och skönt läge

Strax utanför det lilla samhället Tidan, bor du i en mangårdsbyggnad från tidigt 1900-tal. Perfekt för kennelträffar och träningsläger för hund...

Tips!

Tänk på att varje boende har sina regler. Det är alltid bäst att kolla vad som gäller där du önskar bo. Var ute i god tid då många boenden har ett begränsat antal husdjursvänliga rum.