({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Sommar i Skövde

Njut av sommarens härliga dagar

Ljumna kvällar, uteserveringar, härliga bad, utflykter, lek och bus. Sommaren i Skövde bjuder in till en rad aktiviteter, sevärdheter, evenemang och trevliga besöksmål att uppleva på semestern. Låt dig inspireras och ge dig ut i sommaren och upptäck alla fina pärlor som bara väntar på att upplevas. 

Sommarens höjdpunkter

Sommarupplevelser

En glad tjej med lockar håller i en kaffekopp.

Mysiga sommarcaféer

Fika hör sommaren till. Vi guidar dig till mysiga sommarcaféer i Skövde där man gärna stannar länge.

En blond kvinna med en bebis i en bärsjal på ryggen är ute och vandrar i den gröna naturen.

Aktiviteter för hela familjen

Härliga dagar tillsammans, ja det är då sommaren är som bäst. Fulla med äventyr eller i lugnare tempo. Vi har tipsen. Fyll sommaren med nya familjeminnen!

Leende liten kille på grön cykel i pumptrackbana på Billingen Skövde.

Billingen - ett berg att älska

Gör en utflykt till platåberget Billingen och upptäck en plats för lek, äventyr och härliga naturupplevelser. Här kan du klättra, cykla, vandra, bada, springa traillöpning, fiska och mycket mer. 

Ta en paus i semesterlunken!

Ta med familjen på en minnesvärd heldag fylld med massa skoj. Perfekta aktiviteter när man tröttnat på att slappa och istället vill utforska, leka, lära och uppleva tillsammans.

7 tips - Så gör du din semester mer hållbar

Det ska vara lätt att göra rätt på semestern. Därför har vi samlat några tips på saker som kan vara bra att tänka på för att just din semester ska bli mer hållbar. 

Upptäck mer att göra i Skaraborg

Bara en kort biltur från Skövde finns både härliga kustområden, mer spännande historia och vacker natur. Här hittar du kända pärlor och dolda skatter – välkommen till Skaraborg!