({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Skövde /
  • Sommarspelningar i Skövde

Fotograf: Jesper Anhede

Skövde heart F3BC39.jpg Sommarspelningar

Vad vore sommaren utan skön livemusik, ljumna sommarkvällar och härligt häng på en uteservering? Här hittar du sommarens spelningar, konserter och festivaler i Skövde samlade på ett och samma ställe. Välj och vraka bland pop, rock, aukustiskt, epa-dunk och mycket mer. Musik i alla dess former från stora scener och torg till barhäng, parker och innergårdar. Enjoy!

 

Kultur på innergården

Onsdagskvällar i sommar-Skövde betyder mys på innergården vid Rosa huset. Så fort du kliver in mellan de rosamålade putsfasaderna och dess vita grindar infinner sig en gemytlig känsla av välbehag. Kvällen fylls med live-musik på scen, konstutställningar i de kringliggande söta husen och middag under bar himmel. 


Läs mer om Kultur på innergården

Julikvällar på Kulturhustorget Live

I sommar kommer gratiskonserterna Kulturhustorget Live tillbaka! Under tre torsdagar i juli vankas familjeföreställning med Arne Alligator och Mamma Mu, personliga stämmor från kultbandet Franska Trion och välkända hits från Petra Marklund.

Niklas Strömstedt

Sommarspelning med Niklas Strömstedt

Upplev en magisk sommarkväll med skratt, sång och underhållning när Niklas Strömstedt gästar Knistad Herrgård den 18 juli. Ackompanjerad av Marika Willstedt och Sara Niklasson bjuder Niklas på låtar som "Om", ”Sista morgonen” och ”Oslagbara!” fyllda av minnen och nostalgi. 

Livemusik på Matfestivalen

Nog för att Matfestivalen är grym på att mätta hungriga magar, men hit kommer också varje år artister som bjuder på allt från pop till rock och allt däremellan. Besöker du Skövde sista helgen i augusti får du bara inte missa Matfestivalen - en riktig hemvändarhelg med härlig stämning, god mat och grym liveunderhållning på scen. 

och många fler...

Måns, Oscar, Lia och så många fler artister bjuder på härligt ös och vackra toner från Matfestivalens scen i sommar. Ta en titt på hela utbudet!

 

Musik i sommarkvällrosa blomma.png

Musik som berör

30 augusti - Even me
Musik i S:ta Helena kyrka med Skövde Gospel.

31 augusti - I still have faith in you
Musik i S:ta Helena kyrka med damkören Änglamark. 

31 augusti - Fix you
Akustiska tolkningar av Coldplay i S:ta Helena kyrka. 

 

 

Fler sommarspelningar i Skövde

heart F3BC39.jpg

Vet du fler härliga sommarspelningar i Skövde?

 

Tipsa oss på info@upplevskovde.se

Mer musik i Västsverige

Hitta fler tips på konserter och festivaler i närheten av Skövde. Ta tåget till en av de stora arenorna i Göteborg eller bussen till den lilla intima spelningen på landsbygden. Här finns all slags livemusik från rock, pop, rap, funk och soul till gospel, jazz och klassisk musik. In och kika vilka musikevenemang du kan uppleva i Västsverige i sommar!