({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Två män och en kvinna sitter på en bar och dricker drinkar och har trevligt.

Fotograf: Tobias Andersson

Barer och pubar i Skövde

Välsmakande drycker och bubblande samtal med goda vänner. I Skövde finns alla möjligheter för en härlig utekväll oavsett om du är musikentusiast, ölfantast eller bara lite mingelsugen.

RÅDHUSET CAFÉT & BAREN | I en av Skövdes äldsta byggnader ligger Rådhuset Cafét & Baren. Förutom god fika, lunch och middag finns här också olika konstutställningar på väggarna och den omtyckta Baren. Om sommaren är den mysiga uteserveringen ett populärt tillhåll för både besökare och Skövdebor som gärna slår sig ned i kvällssolen och njuter av ett glas vin eller en god kall öl från baren.

SÄLLSKAPET | Sällskapets AW serveras från 17.00-sent varje fredag och innehåller tapasrätter i olika teman från vecka till vecka. 

Fotograf: Tobias Andersson

PUB HUSARENSlå dig ned i Husarens rustika och hemtrevliga miljö där allt i från á la carte och sallader till pizza och hamburgare serveras. Här finns 57 obundna ölkranar och 250 olika sorters öl på flaska att välja mellan. Njut av en kväll på deras mysiga uteservering med utsikt mot Kyrkparken - Skövdes vackraste park! Här finns inslag som känns igen från förr, så som darthörna och levande livemusik. Bland de nya inslagen finns shuffleboard och tv-skärmar för sportsändningar.

Fotograf: Tobias Andersson

BISHOP'S ARMS | Med marknadens bredaste sortiment av öl och single malt whisky kan Bishop's Arms kunniga personal guida dig till den perfekta drycken som passar just dig och dina smaklökar. Här kan du verkligen ta ut svängarna och testa något nytt eller hålla dig till favoriten och bara njuta av ett glas och den brittiska pubmiljön.

NÖJESARENAN | En plats för människor att umgås, käka gott och utmana varandra i olika aktiviteter. Förutom bowling finns det även bland annat shuffleboard, basket och airhockey. 

MIKE'S | Den lilla charmiga puben med en varm hemtrevlig miljö. Förutom god mat från den engelska barmenyn har Mike's även ett stort sortiment av öl och whisky, däribland flera lite ovanliga sorter, perfekt för ölfantasten.

Klackarna i taket

För dig som vill slå klackarna i taket och dansa natten lång ska du inte missa 

BOGRENS SALONGER

CLUB VIII

Allt om mat och dryck