({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Ett bord med fat som det ligger kakor på. På bordet står också en kaffe latte och en smothie. Man kan se en hand som håller i glaset med kaffe latte och en hand som håller i en sked på väg att ta en bit av en kaka.

7 tips på caféer i centrum

I Skövde centrum finns flera caféer där du kan fika med vänner, kanske gå på dejt eller bara vila benen efter en shoppingrunda.

 

ISLAND VIBES JUICE  Precis som namnet antyder serveras här smarriga juicer, lemonader och shots men även matiga mackor, smarriga bowls och bakverk. Ligger på Hertig Johans gata mittemot Kyrkparken.

ESPRESSO HOUSE Vid Hertig Johans torg hittar du kaffemeckat Espresso House. Det finns naturligtvis även drycker för dig som inte älskar kaffe lika mycket. Mackor, sallader och sötsaker finns också på menyn. 

Fotograf: Sergey Tryapitsyn

JENNYS GELATO CAFÉ Gelato på italienska betyder som bekant glass och här kan du hitta mumsig glass men även nybakade våfflor, fika, pajer och smörgåsar. Caéet är beläget på Storgatan mittemot Kyrkparken. 

GRÄDDHYLLAN I Commerce hittar du klassiska Gräddhyllan som erbjuder gofika och smörgåsar. 

LEMONGARDEN Våfflor, pannkakor, crepes, churros, bowls, smoothies och juicer. Det här är caféet med extra allt på menyn.

HENRYS BAGERI | Med ett centralt läge vid Hertig Johans torg ligger Henrys Bageri. Ett mysigt café där du hittar gofika, lunch och ett stort utbud av nybakat bröd.

RÅDHUSCAFÉET | I anrika Rådhuset, en av Skövdes äldsta byggnader, huserar Rådhuscaféet. Här kan du avnjuta både frukost, lunch, fika och middag eller bara ta ett glas i baren.

 

Allt om mat och dryck