({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Tobias Andersson

Centralt hotell med vacker arkitektur

– Scandic Billingen

Bo anrikt mitt i centrum, nära nöjesliv, shopping och resecentrum/centralstationen. Den perfekta utgångspunkten när du ska ge dig ut på äventyr  i Skövdes omgivningar. Känner du för att vara aktiv kan du använda hotellets gym eller låna gångstavar och cykel i receptionen. Varför inte ta en cykeltur upp till berget Billingen? När du blir hungrig serveras en varierad meny i hotellrestaurangen.

 

Anrikt hotell med militärhistorisk anknytning

Clarion Collection Hotel Majoren

Ett gemytligt hotell i centrala Skövde, med närhet till bland annat upplevelsebad, kulturhus, teater och shopping. På Clarion Collection Hotel Majoren bor du i en anrik miljö, delvis inhyst i en societetsvilla från förra sekelskiftet. Inredningen värnar om stadens militära historia. Alla rum har fått sina namn från majorer som jobbat på något av Skövdes regementen, vilket även syns på hotellets vackra tavlor och fotografier.

 

Nära naturen mitt i staden

– Quality Hotel Prisma

Här bor du i moderna hotellrum intill vackra Boulognerparken, en grön oas mitt i Skövde och med gångavstånd till Skövde Resecentrum, shopping och restauranger. Efter en härlig dag kan du njuta av god mat i restaurangen eller ett glas vin i loungebaren.

 

Vandrarhem i sekelskiftesvilla

– Skövde Vandrarhem

Vandrarhemmet ligger attraktivt till då du som besökare har nära till centrum med alla dess restauranger och butiker, Högskolan och Resecentrum. Ca 200 m bort finns vackra Boulognerskogen med sagolika träd och konstgjord badsjö för badsugna. 

Vandrarhemmet består av flera rum i den charmiga sekelskiftsvillan och några ute i det intilliggande annexet. Samtliga har dusch, toalett och stora härliga fönster.

 

B&B med personligt bemötande

– Västerhöjdsgården Bed & Breakfast

Hemtrevligt och mysigt B&B som ligger centralt i Skövde. Med bara 400 meter till Skövde centrum och 800 meter till äventyrsbadet på Arena Skövde har detta boende ett perfekt utgångsläge för att upptäcka Skövde. 

 

Trivsamt hotell mitt i centrum

– Hotell Skövde

Här har du nära till allt som Skövde har att erbjuda. Butikerna i centrum ligger endast ett par minuters gångavstånd från hotellet. Mitt emot ligger resecentrum där du enkelt kan ta anslutande tåg och bussar. Hotell Skövde erbjuder enkla rum med trivsam, något äldre inredning.