({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Två barn, en kille och en tjej, sitter på restaurang med två festliga efterrätter framför sig.

Fotograf: Tobias Andersson

Familjevänliga restauranger i Skövde

Att gå ut och äta med hela familjen kan låta som en trevlig idé, men som småbarnsförälder kan det ibland vara svårt att hitta en restaurang som har plats för barnvagnen, erbjuder en barnmeny och som har överseende med att små gäster ibland har lite myror i benen. Vi ger dig därför tips på restauranger i Skövde som välkomnar både stora och små gäster.

PINCHOS |På Pinchos serveras smårätter i tapasformat. Små portioner helt perfekta för barn. Och dessutom kan ni beställa flera olika rätter så att även den mest kräsna i familjen kan hitta något att äta. Här sitter barnen bekvämt i barnstolar, skötbord finns och önskar man ha med barnvagn får man gärna ange det vid bokning så anpassas ert bord efter era önskemål. Väl på plats beställer ni maten smidigt i Pinchos-appen.

BROOKLYN BURGER | I en trevlig atmosfär serveras hemlagade burgare på kött från Skövde slakteri med egengjorda dressingar i nybakat bröd. Här äter barnen burgare eller nuggets från kidsmeny. Precis utanför restaurangen breder Kyrkparken ut sig med bland annat en lekplats, populär bland kidsen.

BASTARD BURGERS | Musikgraffitistreetwear, riktigt bra streetfoodklistermärken på bordensvengelska – allt det där som gör Bastard Burgers till Bastard Burgers. Barnen kan välja från barnmenyn - burgare med kött eller ost, nuggets "no chicken" eller amerikanska pannkakor! 

HOLY KEBABKebabrestaurang med snygg inredning som tar kebaben till en helt ny nivå. Kids Box, Chicken Pops eller Kidsrulle finns för barnen. 

GRÄDDHYLLAN | Mitt i Commerce köpcentrum ligger Gräddhyllan som en populär lunchoas där man kan få sig en god bit vällagad mat. Trevlig atmosfär och många olika alternativ att välja på både vad gäller mat och fika. Sitter du i utkanten av serveringsområdet finns det gott om plats att ställa vagnen och dessutom med vy över en liten lekplats där barn med spring i benen kan sysselsätta sig en stund. Barnstolar och skötbord finns.

RESTAURANG HELENSGÅRDEN | Belägen centralt i den mysiga oasen Helénsparken ligger Helengården. Ett bra lunchställe om ni är sugna på vällagad husmanskost. Här finns det gott om plats för barnvagnen och enkelt att ställa extra barnstol vid bordet. Vill man överraska barnen med fika efter maten kan man göra det från det goda hembakade fikautbudet. Efteråt väntar lek på lekplatsen i parken precis utanför. 

RESTAURANG THAI HOUSE | I fräscha lokaler på Östermalm serveras god asiatisk mat. Testa den populära buffén eller låt barnen plocka egna råvaror från den mongoliska buffén och se dem tillagas av den skickliga kocken. Ett spännande inslag av restaurangvistelsen! Här finns plats för barnvagnen och givetvis finns det även barnstolar till de minsta.

MAMMA MIA RISTORANTE & BAR | En trevlig restaurang inredd med inspiration från Italien. Här får ni italiensk matglädje serverat på en tallrik. Perfekt till alla pastaälskande barn där ute! Barnstolar finns till de minsta.

ORIENT PALACE | I en vacker miljö inspirerad av Asien kan man avnjuta ett stort antal thailändska och kinesiska rätter. Ät från a la carte-menyn eller testa deras avsmakningsmeny med upp till 9 thailändska och kinesiska specialiteter. Behöver ni en extra barnstol fixas det enkelt.

Fotograf: Tobias Andersson

RESTAURANG VALLE | Belägen precis intill Arena Skövde med sitt Äventyrsbad är det lätt att hitta till Valles. Här erbjuds alltid vällagad husmanskost och alla rätter på dagens meny går att få som barnmeny. Barnstolar finns att tillgå för den som behöver och vill man hellre ha med barnvagnen in så löser personalen plats för det. På restaurangens väggar kan du och barnen se delar av Skövdes idrottshistoria. Behöver ni använda skötbord hittar ni det inne på den stora toaletten.

NÖJESARENAN | Sportbaren där du kan utmana familjen på bowling eller andra aktiviteter. Barnen väljer enkelt något från barnmenyn och behöver någon av knoddarna en barnstol är det lätt fixat. Det finns plats att ställa barnvagnen vid de flesta borden och på den största toaletten hittar ni även ett skötbord. Nöjesarenan är belägen i multianläggningen Arena Skövde, så varför inte kombinera en fartfylld dag på upplevelsebadet med middag på Nöjesarenan?

BRÖDERNAS SKÖVDEI multisportarenan Skövdehem Arena, vid Lillegården, ligger Brödernas Skövde. Här serveras läckra hamburgare, pizzor och sallader för hela familjen. För de yngsta familjemedlemmarna finns barnstolar och en meny med bland annat barnhamburgare, barnpizzor och chicken nuggets. Alldeles intill restaurangen hittar du bland annat äventyrsgolf och padelhall. Med en mängd roliga och spännande aktiviteter i närheten blir Brödernas ett ypperligt ställe att ta familjen till för god mat i trivsam miljö. 

GOLFRESTAURANGEN | Med ett vackert naturnära läge och utsikt över Skövde golfbana ligger Golfrestaurangen. Här kombineras traditionella rätter med nya matkulturer, allt lagat med omtanke och på de bästa lokala råvarorna. Här äter barn upp till 12 år från lunchbuffén för 5 kr gånger sin ålder (exempel: en 5-åring äter alltså för 25 kr). Med bord både inne och ute finns det gott om plats för barnvagnen. Vill man hellre ha en barnstol så finns det också att tillgå. På toaletten hittar ni ett skötbord om det skulle behövas.

Allt om mat och dryck