({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Evenemang & möten

Är du arrangör för ett evenemang, letar lokaler till en konferens eller har idé till ett nytt evenemang? Här hittar du användbara verktyg för att ta dig från idé till genomförande. Från planering till lyckade möten.

Fotograf: Jesper Anhede

Har du en evenemangsidé?

På Next Skövde gillar vi bra evenemangsidéer - stora som små. Vi bidrar med kunskap, goda råd och stöttning så att du kan ta ditt evenemang från idéstadie till genomförande. Därför har vi samlat information och användbara verktyg som kan vara bra att ha som stöd när du planerar ditt evenemang. 

Hos oss kan du även få hjälp med att bolla dina idéer. Vi informerar dig om vad som kan vara bra att tänka på och diskuterar vilka möjligheter som finns i Skövde för just ditt evenemang. 

 

Sökguide

I vår evenemangskalender kan du göra specifika sök för att få en bra överblick över vad som sker i Skövde samma datum som du planerar ditt evenemang.

Planera för en konferens i Skövde

Få hjälp att planera ditt möte

Katarina Blad på Skövde Convention Bureau hjälper dig att hitta rätt plats för ditt möte och lotsar dig igenom hela processen.

Två personer sitter framför två datorer i kontormiljö

Digitala konferenser

Hybridmöte eller livestreaming? Med nya tider växer nya digitala mötesformer fram. Vi guidar dig till en bra digital lösning för ditt möte. 

Stort vitt hus med ett träd framför.

Boka en exklusiv visningsresa

Letar du plats för nästa konferens? Vi erbjuder en visningsresa där vi besöker anläggningar som uppfyller dina önskemål för ett lyckat möte.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Katarina Blad, Mötesansvarig
070-949 50 52
katarina.blad@nextskovde.se

Magnus Sundmark, Evenemangsansvarig
073-0890807
magnus.sundmark@nextskovde.se