({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Smaka Havstenssunds Ostron

Ostron, Champagne & Hållbarhet

Välkommen till en spännande, annorlunda och inspirerande programpunkt om Ostron, Champagne och Hållbarhet.

En Nybörjarguide till ett bättre liv

Direkt efter matlagningstävlingarna kommer vi fortsätta på temat mat, men nu med en lite annorlunda tvist. Med oss på Smaka har vi nu Nathalie Besér och Anna Edstedt från Consid som kommer ta oss med på ett spännade resa på temat ostron, champagne och hållbarhet. Så slå er ner i restaurangtältet och ta del av detta inpirationspass som garanterat kommer bli både spännande och intressant. 

Detta inpirationspass, med efterföljande Champagne- och Ostronöppning, är sponsrat av Consid i samverkan med Havstenssunds Ostron, Champagnehuset samt Smaka och det är en ära att få hälsa Nathalie och Anna välkomna till Trollhättan.

Kl 16.30-17.30 Inspirationspass (Matscen)

Vi kommer bland annat att utforska:

  • Hur man skapar ett hållbart företag.
  • Hur ostron bidrar till renare vatten och bättre marina ekosystem, och hur ansvarsfullt producerad Champagne kan lyfta fram vikten av hållbart jordbruk.

Efter avslutat inpirationspass kommer ni som bokat Stora AW-paketet och har bokat bord på VIP-området fortsätta eftermiddagen med Anna och Nathalie, då Consid bjuder på en unik kväll där lyx möter långsiktighet, och där smaklökarna får uppleva det bästa från två världar: Ostron & Champagne. Dessa två delikatesser symboliserar inte bara en exklusiv livsstil, utan bär även på ett starkt budskap om miljömässig hållbarhet.

Champagne- och Ostronprovning (VIP-området)

Ni får bland annat uppleva,

  • En Crash Course i Champagne! En introduktion till Champagne-världen, där vi tillsammans provar tre utvalda, hållbara Champagner.
  • Hur riktiga mästare öppnar ostron!

Vi ser fram emot en härlig seneftermiddag och kväll tillsammans med er. Varmt välkomna!

Consid – ett namn som resonerar med innovation, framgång och hållbarhet. Genom att kontinuerligt ligga i framkant av den teknologiska utvecklingen har Consid etablerat sig som ett av Sveriges snabbast växande företag, tio år i rad. Deras framgång är djupt rotad i dess företagskultur och deras strävan efter att bli Sverigesmest hållbara företag.

Nathalie Besér

Nathalie Besèr är hållbarhetsansvarig på it och kommunikationsföretaget Consid. Hon är journalist i botten och har under många år arbetat som Mellanösternkorrespondent bland annat för Sveriges Radio och Dagens Nyheter. Nathalie har även jobbat som rådgivare i riksdagen och på Utrikespolitiska institutet. Hon är passionerad Champagnekännare och håller regelbundet kurser om Champagne. Hon är själv från trakten kring Montpellier i södra Frankrike och har gett ut den prisade kokboken – ”Ett kök i Languedoc”. Hon är dessutom en fena på att öppna ostron!

Anna Edstedt

Anna Edstedt är partneransvarig och hållbarhetsstrateg på Consid. Hon är journalist i botten och har även startat ett framgångsrikt företag. Hennes familj har varit passionerat intresserad av Champagne i många år och har en egen cuvée BdB från La Côte des Blancs som precis är klar att dricka!

 

Tillbaka till förstasidan