({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Smaka Amigo ink logo

Tatto på Smaka

Har du en dröm om att återskapa något som du vill bära med dig som minne för livet eller vill du kanske förbättra ett redan påbörjat konstverk.

På fredagen från kl 14 samt på lördagen mellan kl 11.00-17.00, finns Amigo Ink på plats på Smaka på Trollhättan, där du som besökare kan tatuera dig direkt på plats.

De kommer även berätta om sitt internationella event, Tattoo Meltdown, plus att ni som besökare till Smaka kommer erbjudas tatueringar till reducerade priser.

De tar med sig hundratals färdiga motiv som ni kan välja mellan och kommer såklart även kunna tillgodose era önskemål på Custom-ritade motiv.

Besök deras Tattoo-bod inne på festivalområdet och ta chansen att vinna weekendpass till 20 års jubiléet för Tattoo Meltdown 2025!

Amigo Ink har över 80 års erfarenhet av tatuering och av tatueringsbranschen. Studion etablerades av Mardo Kurdian 2007 och har sedan dess hållit högsta kvalitet på utförda tatueringar. Mardo är även organisatören bakom tatueringsmässan , Tattoo Meltdown som startades 2005. 

Under Smaka på Trollhättan kommer ni möta Simone, som är en av tatuerarna på Amigo Ink

Till alla barn har vi Smaka-tatueringar i form av gnuggisar som delas ut så längt lagret räcker.

Varmt välkomna till Amigo Ink och Smaka på Trollhättan.

För frågor eller förbokning av tid kontakta Amigo Ink

Tillbaka till förstasidan