({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Lev Dolgachov

Smakas Stjärnkockar

Smaka presenterar stolt kockduellen Smakas Stjärnkock! En rafflande tävling mellan fyra lokala professionella kockar som du absolut inte vill missa.

Under lördagen kommer Smakas matscen intas av fyra stycken lokala, professionella kockar som samtliga kommer göra sitt yttersta för att ta hem den prestigefyllda pokalen och titeln "Årets Stjärnkock" för Smaka på Trollhättan.

Samtliga kockar ska göra två olika tapas med fisk och skaldjur som huvudingridienser. Totalt ska de anrätta tapasrätter för sex tallrikar, fyra till juryn, en till fotografering och en som någon av er i publiken för avnjuta.

Juryn består av fyra domare från Svenska Kockars förening som samtliga är innehavare av Cordon Bleu (Den blå snodden) och tävlingsbidragen kommer bedömas efter Svenska Kockars nationella tävlingsregler. 

Tävlingen sponsras av Hemköp Kungsgatan och samtliga ingridienser till rätterna är utvalda och inköpta från deras sortiment i butiken.

Så kom och heja på våra tävlande, bli inspirerade och vem vet, kanske blir du en av de som får njuta av en av dessa rätter.

Våra fyra tävlande är:

Jimi Sandberg

Richard Larsen

Sebastian Olsson

Victor Larsson

 

Tillbaka till förstasidan