({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Patrik Karlsson

Aqua Blå-festivalen 2-6 juni 2023

Vänersborgs stadsfestival erbjuder en folkfest med åtta scener, massor av mat, musik och underhållning, utställare, föreningar och aktiviteter för hela familjen – från morgon till kväll!

Bli en del av Aqua Blå 2023

Är ni en förening eller företag som vill delta under Aqua Blå, vill du ställa ut under marknaden eller på annat sätt vill vara en del av nästa Aqua Blå. Läs mer om hur ni kan vara med och kontakta oss.

Om Aqua Blå

Varmt välkommen till Aqua Blå festivalen i Vänersborg som förvandlar hela staden till ett enda pulserande festivalområde.

Program 2023

Se hela programmet för Aqua Blå 2023 mellan 2-6 juni med konserter, aktiviteter, nationaldagsfirande, marknad och mycket mer.

Att göra och uppleva

Det finns gott om saker att se och göra under Aqua Blå. Festivalmarknad, helikopterturer, uppvisningar, utställare är bara några av årets aktiviteter.

Festivalmat

Besök stadens restauranger, festivalens krögare eller upptäck årets Food Court på Sanden där du hittar riktigt god festivalmat från hela världen.

 

Årets artister 2023

Varje år välkomnar Aqua Blå flera storslagna artister till Vänersborg som bjuder festivalens besökare på en stor variation av musik med något för alla smaker.

Axels nöjesfält

Karuseller, slänggungor, popcorn och sockervadd. Sanden förvandlas till ett riktigt tivoliområde när Axels Nöjesfält har öppet alla dagar under festivalen!

Se Vänersborg från luften

Under festivalen så arrangeras helikopterturer från Sanden på lördagen och söndagen. På fredagen blir det också flyguppvisning med F7 Såtenäs.

Fira Nationaldagen med oss

På tisdag den 6 juni är det dags att fira Nationaldagen med parad, sång, musik, tal och flera prisutdelningar. 

 

Turistinformation

Kommer du på besök till Vänersborg under Aqua Blå? Läs om vad man mer kan se och göra i vackra Vänersborg. Turistbyrån ligger precis vid torget i centrum.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med organisatörerna av Aqua Blå i Vänersborg? Här hittar du våra kontaktuppgifter.

För utställare

Vill du ställa ut i vårt utställarområde. Vi samlas under ett och samma tak och tillsammans inspirerar, svarar på frågor, informerar och tipsar våra gäster.

För föreningar

Var med och visa upp Vänersborgs rika föreningsliv. Vi vill fylla Sanden med allt från fotboll. Låt gästerna testa på och träffa nya potentiella medlemmar.

Samarbetspartners

Tack till alla våra fantastiska samarbetspartners som gör det möjligt att Aqua Blå att arrangeras i år. Vill du också vara med och utveckla Aqua Blå? Kontakta oss!