({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Påsklov i Trollhättan

Äntligen är det dags för påsklov i Trollhättan. Njut av det sköna vårvädret och ha skoj hos våra besöksmål som har extraöppet under lovet. Här kan du hitta vad som är på gång med evenemang samt få tips på roliga aktiviteter att göra under påsklovet. 

Sidan fylls på allteftersom med mer info om vad som är på gång under påsklovet.

Tecknade kycklingar i olika utklädnader

Påsklov på Innovatum Science Center

Programmera, skapa och konstruera under påsklovet. Här har det laddats upp med aktiviteter för både små och stora besökare.

Arena Älvhögsborg

Bada, åk vattenrutschkana och träna under påsklovet hos Arena Älvhögsborg. Känner du för lugn och ro finns även relaxavdelning.

Ingång till gården Vårviks Gård

Vårviks Gård

Välkommen till lantgården Vårviks Gård och träffa djuren under påsklovet. Gå på upptäcktsfärd på gården och sitt ner med medhavd fika.

Evenemang under lovet

Upptäck Lekplatsstaden Trollhättan

Besök Trollhättans temalekplatser under påsklovet. Kom in till Macken, träffa Skrotnisse och hans vänner, servera låtsas-glass, testa på vattnets kraft, gå på tivoli och res ut i rymden.

Trollhätte Kanalpark

Upptäck området mellan Vårvik i norr till slussarna i söder längs med Trollhätte kanal. Sevärdheter och aktiviteter för hela familjen som passar perfekt för påsklovet.

Fritidsgårdarna i Trollhättan

Under påsklovet erbjuder Fritidsgårdarna i Trollhättan massor av roliga och kostnadsfria aktiviteter!

Upplev Trailhättan i påsk

Kom ut i naturen under påsken och njut av det fantastiska vädret samtidigt som du ser naturen vakna till liv igen efter vintern. Hitta vandringsleden, MTB-leder, friluftsområden och mycket mer i Trollhättan, eller som vi gärna kallar det, Trailhättan.

Upplev påsklovet i Vänersborg

Vänersborg ligger endast en kort resa från Trollhättan där det också erbjuds massor av roliga aktiviteter och evenemang för alla lovlediga.