({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Fotograf: Ola Dyrhill

Dockyard Hotel
Göteborg

Hotellet där havet möter staden

Dockyard Hotel ligger på Nya Varvet, mitt emot Göteborgs hamn, och erbjuder bekvämt boende med en blandning av frisk havsdoft och citypuls. Boka större konferenser, mindre affärsmöten, företagsevent eller släktkalas och bröllop.

Hotell med havet som granne

Läget mitt emellan hav och stad lämpar sig för såväl konferenser, möten, bröllop, minnesstund och event som för övernattande turister och affärsresenär. Här kan du njuta av både god mat och dryck i restaurangen, caféet och på terrassen sommartid, bara ett par steg från kajkanten.

Fotograf: Ola Dyrhill

Flytta in i Ankaret, Kaptens- eller Matroslängan

Dockyard Hotel har 96 hotellrum i olika stilar och storlek, varav flera med en trevlig havsutsikt. Hotellets standardrum, konferenslokaler, restaurang och bar finns i huvudbyggnaden Ankaret. Superiorrum finns i både huvudbyggnaden samt i Kaptenslängan och Matroslängan. Här finns bäddsoffa i varje rum och i Kaptenslängan kan ni boka familjerum för upp till 5 personer.
Sätt guldkant på tillvaron och övernatta i Dockyards vackra hotellsvit på tredje våningen.
Fri wifi, frukostbuffé samt parkering ingår för alla gäster.

Lobbyn på Dockyard Hotel

Fotograf: Ola Dyrhill

Kreativa konferenser och salta möten

Dockyard har fem modernt utrustade konferensrum för såväl det lilla sällskapet som för den stora gruppen. Boka färdiga konferenspaket eller skäddarsy eventet efter era behov och önskemål. Är det en halvdag, heldag eller kanske två dagar med middag och logi ni önskar? Varför inte tävla mot kollegorna i en padelturnering på dubbelbanan? Utefter älven finns även ett promenadstråk och parkområdet intill hotellet passar utmärkt för olika aktiviteter. Den storslagna havsutsikten ingår.

Konferensrum på Dockyard Hotel

Fotograf: Ola Dyrhill

Restaurang, café och terrass

Dockyard serverar en anpassad frukostbuffé och dagens lunch består av vällagad husmanskost – finns även som Take-Away. Förboka din á la carte-middag, födelsedagsfest, dop eller annan tillställning - minimum sällskap 10 personer 3-rätters meny. Sommartid njuter ni av kalla drycker och salta vindar på terrassen medan solen långsamt går ner i havet.

Musslor, Dockyard Hotel
Kontaktinformation

Dockyard Hotel

Skeppet Ärans Väg 23

426 71 Västra Frölunda


Telefon: +46 31 85 70 20


E-post: info@dockyardhotel.se

Hemsida: dockyardhotel.se