({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Lagunen

    Vandringsresor och -paket i Västsverige

Vårvandra vid kust, skog och sjö

Det ska vara enkelt och bekvämt att ge sig ut i naturen och vandra. Därför har vi samlat massor av fina vandringspaket där boende och mat ingår. Välj om du vill vandra på kusten, nära storstaden eller mer inåt landet.

Relax och vandring

Upplev känslan av rogivande bastubad, efter uppfriskande och natursköna vandringar. Här finns paketen med spa och relax.

Smakvandra

Vandra mellan herrgårdar, mysiga restauranger och gårdscaféer med lokalproducerad mat. Här hittar du bästa vandringspaketen med maten i fokus

Vandring och sjönära boende

Varva ner med vandring i sagolika skogar och bo gott vid rogivande sjöar. Här hittar du de bästa boendepaketen med vandring i sagolika skogar och boende vid rogivande sjöar.

Vandra med storslagna vyer

Vandra i magisk natur med härliga utsikter över skog och sjö. Här hittar du paket med natursköna platser och kvällar med god mat och mysiga boenden. 

Kustnära vandring

Vandra på någon av Västkustens vackra vandringsleder. Detta i kombination med god mat och några av Bohusläns mysigaste boenden - från glamping till pittoresk stuga med havsutsikt.

 

Mer om vandring

Vill du veta mer om vandringsmöjligheterna i Västra Götaland? Spana in länkarna nedan.

Västsveriges bästa vandringsleder

Västsverige har fantastiska vandringsleder och upplevelsen skiljer sig mycket åt beroende på var du bestämmer dig för att vandra.

I filmen visas lederna: - Kuststigen - Pilgrimsleden mellan Falköping och Varnhem - Bohusleden - Gotaleden - Pilgrimsleden i Norra Dalsland. 

Låt dig inspireras!