({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Fotograf: Hotell Opera

Hotel Opera
Göteborg

Centralt hotell med konferensavdelning, restaurang och egen pool

Mitt i Göteborgs centrum, endast ett stenkast från Centralstationen, hittar du anrika Hotel Opera. Bekväma rum och en modern konferensavdelning som erbjuder smidiga paketlösningar samt ett wellnessutbud med pool, gym och bastu.

Hotell i händelsernas centrum

Hotel Opera ligger mitt i Göteborgs centrum med kultur, shopping, café- och restaurangliv inom bekvämt gångavstånd. I hotellets närhet finns Operan, Ullevi, Scandinavium och Svenska Mässan. Även populära köpcentret Nordstan, Göteborgs Centralstation och Drottningtorget - en knutpunkt i stadens kollektivtrafik.

 

Boende med rötterna i 1800-talet

Det moderna och bekväma hotellet erbjuder både enkel- och dubbelrum, större familjerum, deluxe-rum med härlig balkongutsikt över centrala Göteborg och två fina sviter. Här finns fem rum som är anpassade för funktionsvariationer – även ett visst antal hundrum i en del av hotellets familjerum, dubbelrum och superior-rum. Delar av Hotel Opera har anor tillbaka till slutet av 1800-talet medan den resterande delen byggdes 2008.

Restaurang och bar med det bästa från Italien och USA

Hotellets restaurang Angelini, med Italian-American Kitchen, erbjuder en varierad och smakfull meny för dig som gillar god mat och dryck. Frukost serveras dagligen, dagens lunch måndag till fredag och  kvällstid är det á la carte.
Är du sugen på moderna och klassiska cocktails, champagne, viner och många alkoholfria alternativ? Välkommen till Oak Bar - en klassisk bar inspirerad av New York-stil med en modern touch som andas både tradition och nutid.

 

Wellness med pool, bastu och gym

Besök den omtyckta wellnessavdelningen och unna dig en riktig njutstund för både kropp och själ. Här finns en uppvärmd pool, ångbastu, kallbad samt torrbastu och gymmet är öppet för hotellets gäster. Entrén ingår i logipriset när du bokar via hemsida, telefon eller mail.

Modern konferensavdelning

Konferensavdelningen erbjuder färdiga konferenspaket och skräddarsydda möteslösningar med fullt modernt utrustade lokaler som passar både små möten och större konferenser. Är ett hybridmöte eller videokonferens bäst för er? Meddela era förutsättningar och önskemål så ordnar Hotel Operas konferensteam det. Läget precis vid Göteborgs Central garanterar smidiga kommunikationer för samtliga mötesdeltagare.

 

Kontaktinformation

Hotel Opera

Nils Ericsonsgatan 23

41103 Göteborg


Telefon: +46 3180 50 80


E-post: Skicka E-post

Hemsida: Till hemsida