({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Fotograf: Ann Walldén

Upzone Skövde
Skövde

Nervpirrande aktiviteter för stora som små

I äventyrsparken Upzone Skövde finns 4 klättringszoner med höghöjdsbanor på varierande höjder, en ziplina och en hinderbana uppspänd bland trädtopparna. Samla familjen, vännerna eller arbetskamraterna och ge er ut på ett 2,5 timmars nervkittlande äventyr i vacker natur.

Höghöjdspark i Billingen fritidsområde

Vid natursköna Hållsdammen vid Billingen fritidsområde i Skövde ligger höghöjdsparken Upzone. Med ett naturreservat som granne finns 4 olika klättringszoner högt uppe i trädtopparna i en fin blandskog som sätter grön kant på ert äventyr. Först får ni en säkerhetsgenomgång där guiderna hjälper dig med all utrustning, därefter ett klättertest i intro-banan innan ni får inträde till de olika zonerna.
Utöver klätterparkens höghöjdsbanor finns även roliga ziplines och linbanor av olika längder som garanterat kommer ge dig pirr i magen.

Hos Upzone Skövde finns en Kidszone för de riktig små, men också en Riskzone för de äldre deltagarna med hinder upp till 18 meter upp i träden. Parkens guider finns alltid till hands för att hjälpa dig genom hinderbanan – och alla äventyrare klättrar efter egen förmåga.
På Upzone finns klättring för både små äventyrare i höghöjdsbana och fina familjepaket – boka HÄR!

Barnkalas för klättersugna äventyrare

Boka barnkalaset med klättring – garanterat ett kalas som ni alla kommer att minnas! Minst en vuxen medföljare måste klättra ihop med barnen, vilket ingår i priset. Det ingår ingen mat så ta gärna med egen picknick att äta före eller efter klättringen.

Billingen Fritidsområde

Upzone Skövde ligger i anslutning till Billingen fritidsområde – ett centra för roliga utomhusaktiviteter. Här startar vandringsleder, MTB- och motionsspår. Njut av storslagna naturupplevelser, sjöar med fiske, uppfriskande utomhusbad med Sveriges bästa utsikt. Ta med picknick till grillplatserna och Skogsmulleriket bjuder hela familjen på äventyr.

Känn pulsen öka när du cyklar varv efter varv på den nyanlagda asfalterade pumptrackbanan där du på ett lekfullt sätt tränar upp din teknik. I pumptracken kan du även åka kickbike, inlines och skateboard.

Kontaktinformation

Upzone Äventyrspark Skövde

Hålsdammen

541 33 Skövde


Telefon: +46 010110 23 23


E-post: boka@upzone.se

Hemsida: Till hemsida