({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Loggor sponsorer Innovativa Sverige

Sponsorer Innovativa Sverige

”Sparbanksstiftelsen Alfa är en stolt, stor och aktiv ägare i Swedbank. Vi driver sparbanksidéns tankar om sparande, långsiktighet, lokal förankring och att delar av vinsten ska göra nytta där den uppstått, tillsammans med lokalt Swedbank kontor. Ett av stiftelsens uppdrag är att främja näringsliv, utbildning samt stötta projekt som syftar till att stärka förutsättningar för lokal utveckling.

Vi är glada över att kunna bidra till möjliggörandet av detta projekt. Att stärka den lokala identiteten genom att attrahera människor och företag till att verka i Skövde/Skaraborg samt att marknadsföra allt det lokala goda arbete som redan görs, tycker vi är viktigt.”

Sparbanksstiftelsen Alfa/Swedbank

 

”Vi ägs av våra kunder i Skaraborg och att vår bygd utvecklas är långsiktigt avgörande för oss. Det nya innovativa Sverige är ett initiativ som bidrar till fortsatt tillväxt i den kunskapsintensiva tjänstesektorn. Vi är en av medlemmarna i intresseföreningen som är majoritetsägare av Science Park Skövde och ger också ett konkret bidrag genom de investeringar vi gör i bolag genom Skaraborg Invest. Detta är ytterligare en pusselbit i hur vi bidrar till Skaraborgs utveckling.”

Länsförsäkringar Skaraborg