({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
Midsommar i Bohuslän

Midsommartider i Västsverige

8 tips till årets midsommarfirande

Planera för ett midsommarfirande med dans runt midsommarstången, roliga lekar och picknick i det gröna. Här hittar du tips på firande över dagen eller om du vill kombinera med en längre vistelse med övernattning på ett mysigt boende. 

Glad midsommar!

Herrgårdsvistelse i midsommar

DALSLAND. Boka in ett traditionellt midsommarfirande hos Baldersnäs Herrgård i Dals Långed med underhållning och sillbuffé. Förbokning krävs. Förläng din vistelse med att stanna över natt på herrgården. 

Midsommar för hela familjen

VÄSTERGÖTLAND. Fira midsommar på Borås roligaste äventyrsområde med spännande aktiviteter och underhållning som passar hela familjen. Här kan ni även bo gott i stuga, vandrarhem eller glampingtält. 

 
 

Midsommarpaket på Villa Sjötorp

BOHUSLÄN. På mysiga Villa Sjötorp bor du i ett sekelskifteshus från början av 1900-talet med utsikt över Ljungskileviken. Traditionellt firande med dans och lekar på promenadavstånd från boendet och på kvällen njuter vi av en middag i hotellets restaurang. 

Midsommarpaket på Pater Noster

BOHUSLÄN. Njut av en härlig och avslappnande midsommardag omgiven av vackra omgivningar och god mat. Upplev den autentiska atmosfären och de gamla traditionerna som fortfarande är en viktig del av firandet på denna plats. 

Här hittar du fler midsommarevenemang i Västsverige

Söker du efter detta?
Område
Nära mig
{{selectedDateString}}
{{data.noOfHits}} träffar Valda filter:

Midsommar i Göteborg

Dans runt stången och sju sorters blommor under kudden, middag på stan eller kanske båda delarna? Här samlar vi information om var du kan fira midsommar i och runt om Göteborg. Sidan uppdateras löpande.