({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

Gå till innehåll Tillbaka till början

Fira jul i Västsverige

Välkommen till ett Västsverige i vinterskrud! Boka ett härligt julpaket, handla julens klappar, gå på mysiga julmarknader och njut av julbord med lokala delikatesser.

Julbord i Västsverige

Våra julbord består såklart av specialiteter från Bohuslän, Dalsland och Västergötland. Traditionellt, men med inslag av tidens smaker och ekologiska utbud. Välkommen till bords!

Julmarknader i Västsverige

Klappar från julmarknader och välfyllda bodar; handla hantverk, lokalproducerade delikatesser och mängder av julgodis. Passa på och värm dig med ett glas glögg.

Jul i Göteborg

Här kan du uppleva allt från granrisdoftande julmarknader till stämningsfulla konserter och mycket mer. Självklart blir det även ett kärt återseende av Liseberg i vinterskrud.

Julkonserter i Västsverige

Här hittar du glittrande julshower och stämningsfulla konserter i Västsverige.

Julpaket i Västsverige

Njut av härlig julstämning, släpp alla måsten och sätt dig ned till dukat bord. Efter god julmat, gottebord och njutningsfull musik somnar du gott till utsikt över skärgård, slottsträdgård eller herrådsmiljö. Valet är ditt.

Nyårsfirande i Västsverige

Ett sprakande, bubblande nyårsfirande eller en stilla och eftertänksam kväll. Avsluta året på bästa tänkbara sätt för dig. Vi tipsar om härliga paket att fira in det nya året med.

Destination