({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Jul i Västsverige

Bästa tiden på året

Vi är nog många som tycker att julen är den bästa tiden på året. När december nalkas förvandlas hela Västsverige till en julsaga. Stämningsfulla julmarknader, julshopping, konserter med tindrande toner och julbord med hela vinterns smaker.

Julbord i alla dess former

I Västsverige kan du välja bland en rad olika typer av julbord. Kom och njut av julmat på restaurang, slott och herrgårdar eller ute i skärgården. Annorlunda julbord med moderna smaker varvas med klassiska julbord. Samtidigt är julbord så mycket mer än den goda maten. Det är stämningen, dofterna, hundratals tända ljus och snöiga vinterlandskap.

Julbord i Västsverige

Kom i julstäming på en julmarknad 

Att besöka en julmarknad eller två hör december till. Strosa runt bland välfyllda bodar och handla hantverk, lokalproducerade delikatesser och mängder av julgodis. Kanske hittar du julklapparna här. Och du, passa på att värma dig med en kopp glögg.

Julkonserter i Västsverige

Stämningsfull julkonsert, traditionell luciatåg eller en energifylld julshow. Här hittar du konserter i adventstider som garanterat får dig att känna julkänsla.

Julstaden Göteborg

Här väntar en underbar julstad med mängder av juleljus, mysiga marknader, Jul på Liseberg och en oslagbar atmosfär. Planera ett besök och upplev magiska julkonserter och julshower, skridskoåkning, julmarknader och julens alla smaker.

Hållbara klappar under granen

Här hittar du tips på butiker i Västsverige där du med gott samvete kan shoppa hållbart mode, lokalproducerad design och miljövänlig inredning. Vi har även samlat regionens bästa butiker på temat second hand, antikt, retro och vintage.

Ge bort en upplevelse i julklapp

Ge bort ett presentkort på en minnesvärd upplevelse, istället för massa onödiga prylar som bara blir liggande. Välj mellan massor av spännande upplevelser, middagar och sköna hotellnätter med spa och relax. Genom att köpa presentkort stöttar du också en lokal företagare.