({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Program Smaka på Trollhättan

Under en tvådagars smakfest bjuder vi in till nutidens event - ett hybridevent där både fysiska och digitala aktiviteter anordnas med fokus på mat, inspiration och mötet.

Det är mycket som planeras under Smaka på Trollhättan 2021, från spännande tävlingar till mysiga cookalongs och så klart en härlig virtuell matfestival. Det blir också intervjuer, inspiration och massor av underhållning.

City Trollhättan, Trollhättans Stad och Visit Trollhättan Vänersborg välkomnar er till första upplagan av Smaka på Trollhättan!

Program

Fredag 21 maj

Den två dagar långa matfestivalen startar med spännande tävlingar i form av Kockåttan och Trollhättans Mästerkock. Det blir också cookalongs, intervjuer och musikunderhållning under dagen.

 

Lördag 22 maj

Under lördagen bjuder Smaka på Trollhättan på en dag av inspiration med mode, brunchtips, trädgård och vildmarksmatlagning. Det blir också ostronöppning, cookalong, matfestival så självklart en stor avslutning med Efterfestivalen.

 

 

Tillbaka till förstasidan