({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Fotograf: Fredrik Schenholm

EverTrek
Göteborg

Cykelresor på egen hand

EverTrek erbjuder cykelresor runt Göteborg där du själv väljer datum och tempo utifrån vad som passar just dig bäst. EverTrek ordnar med boenden, bagagetransport och sedan sker din cykelupplevelse helt på egen hand.

Kattegattleden

I Sverige erbjuder EverTrek cykelresor längs Kattegattleden som är Sveriges första nationella cykelled och sträcker sig 395 km längs kusten. Leden startar i Helsingborg i söder, går vidare upp genom Halland och avslutas i Göteborg och Västsverige. Den kustnära naturen är otroligt vacker och landskapet längs leden bjuder på härliga sandstränder, mysiga fiskebyar och det finns gott om restauranger, boenden och kaféer att pausa vid.

Två cyklister som cyklar och samtalar.

Fotograf: Fredrik Schenholm

Fem, sex eller åtta dagars cykeläventyr

Med EverTrek bestämmer du själv resedatum och du kan välja mellan tre olika paket, beroende på hur långt du vill cykla per dag. De dagliga etapperna är mellan 40 och 74 km längs välskyltade cykelvägar i devis lätt kuperad terräng. Leden är nästintill bilfri och klassas som ganska lätt till medelsvår.

När du bokar med EverTrek behöver du inte tänka på det praktiska – de ordnar med boenden inklusive frukost, detaljerade kartor med vägbeskrivning och transporterar ditt bagage så att du bara behöver ha med dig det nödvändigaste för varje dagsetapp.

Fotograf: Fredrik Schenholm

Kontaktinformation

EverTrek

Harmonigatan 4

426 68 Västra Frölunda


Telefon: +46 31 301 18 18


E-post: info@evertrek.se

Hemsida: evertrek.se/