({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Åsa Dahlgren

Smaka på Västsverige guidar dig till den bästa matupplevelsen

Vi blir fler och fler som gärna reser för matens skull. Som låter fräscha råvaror, lokala specialiteter, passionerade kockar och unika smaker visa vägen till platser och upplevelser runt om i världen. Om du är en av dessa resande matälskare - eller om du bara vill passa på att äta riktigt gott när du reser - ska du hålla utkik efter märkningen “Smaka på Västsverige”.

Här i Västsverige finns gott om unika råvaror. Närheten till havet ger oss skaldjur i världsklass, skogarna är fyllda med svamp och bär och det finns många lokala matproducenter som håller högsta kvalitet i allt från miljö och djurhållning till färdig produkt. Och självklart finns här restauranger som ser till att du får fantastisk mat. 

Vi har certifierat ett antal av dessa lokala producenter, gårdsbutiker och restauranger med varumärket “Smaka på Västsverige” Tillsammans arbetar de för att överraska dina smaksinnen och ge dig det bästa från vår region. Märkningen är din garanti för att du som gäst och konsument får bästa tänkbara råvaror, producerade och förädlade i Västsverige. 

Alla de restauranger, gårdsbutiker och producenter  som har förtjänat och fått märkningen “Smaka på Västsverige” är väl värda en omväg. Så låt matlusten styra din resa och upptäck Västsveriges unika smaker.

 

Vill du veta mer om Smaka på Västsverige?

Kontakta Jill Axelsson Pabst, projektledare
E-post: jill.axelsson@vastsverige.com 
Tel: 031-818389