({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Fotograf: Roger Borgelid

Vandra med barn - Paketerbjudanden för familjen

Att vandra med barn är en rolig aktivitet för hela familjen. Ett tips är att göra det enkelt och boka ett färdigt vandringspaket så slipper ni packa med er tält eller krångla med matsäck.


Vandra utmed Göta kanal

 Norrqvarn Hotell & Konferens

Norrqvarn Hotell & Konferens erbjuder ett unikt boende med Göta kanal som inramning. Spendera natten i en gammal kvarn eller varför inte i en mysig trollstubbe eller svamp. På dagen kan du vandra utmed den vackra kanalen och på kvällen njuter du av god mat och bekvämt boende. 

 

 

 

 

Familjens Skogspaket med övernattning

 Hotell Lassalyckan

Hotell Lassalyckan i Ulricehamn är ett modernt hotell för dig som vill kombinera sportiga aktiviteter med skön avslappning och god mat. I deras skogspaket får hela familjen en spännande vandring i skogen och utforska skogens alla hemligheter. Med lokal guide och packade ryggsäckar ägnas 4 timmar åt att prata om allemansrätten, leta spår efter djur och laga en härlig lunch tillsammans ute i friska luften. Efter en rolig upptäckardag i skogen varvar ni ner på hotellet där ni kan utnyttja alla våra bekvämligheter.

 

 

 


Vandringspaket

 Hafsten Resort

Hafsten Resort i Uddevalla är den perfekta destination för dig som älskar att vandra. Här bor du bekvämt med vandringsleder både på och utanför Hafsten. Bokar du ett vandringspaket här ingår bla övernattning i hotellsuga, frukostkorg, lunchpaket, karta över vandringsleder, middag och entré till 3 sorters bastu och kallbadtunna. 

 

 

 

 

Familjevandring med guidad matlagning utomhus

 Le Mat B&B

Med naturreservatet Bokedalen och vandringslederna Gotaleden och Bohusleden som går rakt genom den lilla bruksorten Jonsered finns oändliga möjligheter till äventyr och naturupplevelser du och din familj inte vill missa. I paketet ingår övernattning, vandring och matlagning i naturen där hela familjen är delaktiga. 

 

 

 


Familjevandring med Outdoor Support

 Hotell Solhem Park 

Med Outdoor Support får du uppleva naturen nära Borås. Här finns både parker, sjöar och stora skogar. I vandringspaketet finns tips på bra leder som passar hela familjen. I paketet ingår även boende i familjerum, middag och hotellfrukost. Ni får även med lunchpaket till dagens vandring.

 

 

 

 

Familjepaket på Lugnåsberget

 STF Lugnåsbergets Vandrarhem

Ta med familjen på ett hållbart äventyr under 4 härliga dagar på Lugnåsberget. Det här är ett paket för den aktiva och naturintresserade familjen, där ni både får tid att umgås med varandra och utforska en ny plats tillsammans. Bor gör ni på STF Lugnåsbergets Vandrarhem. 

 

 

 

 

Vandra på vackra Ramsvik

 Ramsvik Stugby & Camping

Ramsvikslandets naturreservat erbjuder storslagen miljö med klipplandskap i bohusgranit, omväxlande natur och fantastisk havsutsikt. Med Ramsvik Stugby & Campings vandringspaket bor du i sjöbodstugor och äter gott i restaurangen. Till vandringen får du med dig ett lunchpaket, liksom kartor och en folder med Bohusläns vanligaste växter. Efter vandringen kan du bada bastu, ta ett dopp i havet och äta en god middag i restaurangen.

 

 

 


Vandringspaket

 Daftö Resort

På Daftö Resort i Strömstad bor du med Kosterhavet som granne och med vandringsleder i olika terräng utanför knuten. I Daftös vandringspaket ingår två nätter i hotell, stuga eller på campingtomt, två timmar i wellnessavdelningen samt karta över lederna på Daftö och gåstavar för den som vill låna.

 

 

 


Vandra och relaxa strax utanför Göteborg

 Nääs Fabriker

Upplev vandring längs den nya vandringsleden Gotaleden, en naturskön vandringsled mellan Göteborg och Alingsås, i kombination med en skön vistelse på Nääs fabriker. Efter en dagstur kan du koppla av i badhuset, njuta av en närproducerad vällagad middag och sova gott i mysiga hotellrum.

 

 

 


Vandringspaket

 Skotteksgården Camping & Stugby

Vid sjön Åsunden i utkanten av den pittoreska staden Ulricehamn ligger Skotteksgården Camping och Stugby. Den vackra och omväxlande naturen i Ulricehamn inbjuder till både sköna promenader och tuffare vandringar. Bokar du ett vandringspaket här ingår bland annat övernattning i mysig  sjöbungalow med braskamin, lunchpaket att ta med, översikt och beskrivning av vandringsleder samt frukost.

 

 

 


Vandringspaketet - natur, stigar & wild swimming

 B&B Kroppefjäll

Mitt i den dalsländska vildmarken ligger Kroppefjäll Bed & Breakfast. Här finns det vandring som passar för alla, både kortare och längre sträckor. Dessutom går det att kombinera de olika slingorna och lederna utifrån vad du är ute efter. I paketet ingår övernattning, frukost, middag och lunchpaket. 

 

 

 

 

Vandringspaket

 Årås kvarn

På Årås Kvarn och STF Vandrarhem i Ulricehamn bor du i pittoreskt inredda rum med ån Tidan utanför dörren. Från boendet sträcker sig en vildmarksled från öppet odlings-och kulturlandskap till högmosse och gammelskog av vildmarkskaraktär. I vandringspaketet ingår ett grillpaket för egen tillagning i den mysiga grillkåtan intill stranden av ån Tidan, boende i dubbelrum, fika och frukost.

 

 

 


Vandringspaket

 Ragnerudssjöns Camping

Vid Ragnerudsjön och Kroppefjälls naturreservat i natursköna Dalsland ligger familjecampingen Ragnerudssjöns Camping. I vandringspaket finns möjlighet att välja mellan att övernatta i tält i Kroppefjälls naturrreservat och laga din middag och frukost på egen hand eller bo lite mer bekvämt i stuga med tillgång till bastu och bad utanför knuten. I paketet ingår även middag, lunchpaket och frukost.   

 

 

 


Äventyr för hela familjen 

Sweden West Coast erbjuder en helhetsupplevelse med saltstänkta klippor, hav, fin natur, god mat och dryck - allt förpackat och klart. Se fram emot en vandringsresa på västkusten med hela familjen. Ni följer Bohusledens troll-lika urskog och kristall klara insjöar och övernattar i naturen. 

 

 

 


Vandra på Koster

 Scandic Laholmen

Utanför Strömstad ligger de natursköna Kosteröarna och här finns fina vandringsmöjligheter i fantastisk natur. De två huvudöarna Nord- och Sydkoster är perfekta att upptäcka till fots längst stigar och markerade leder. I Laholmens vandringspaket ingår övernattning med frukost som du får serverad vid bordet, en trerätters middag samt en båtresa t/r Strömstad-Koster.