({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Naturupplevelser i Västsverige

    Fotograf: Jonas Ingman @ Bruksbild

Vandra

Att vandra i Västsverige kan vara en fascinerande naturupplevelse på många olika sätt. Korta dagsturer med bekvämt boende och lagad närproducerad mat eller långa strapatser i exponerade miljöer - oavsett vad man föredrar finns det väldigt mycket att erbjuda.

Paddla

Orörda nationalparker, kobbar och skär, vilda vatten, spegelblanka sjöar och vackra kanaler. Västsverige bjuder på häftiga paddlingsupplevelser oavsett om du vill uppleva lugnet och den vilda naturen i Dalsland eller upptäcka djur- och naturliv i Bohusläns vackra skärgård.

Cykla

För den som vill uppleva Västsverige från cykelsadeln finns massor av möjligheter. Allt från att ”öluffa” i Bohuslän till att trampa fram i maklig takt längs Göta kanal. Här finns mängder av natursköna leder som ringlar sig genom ett varierande landskap - milsvida skogar, öppna fält och närhet till både sjöar och hav.

Västsveriges bästa naturupplevelser

Du som är på jakt efter spännande naturupplevelser har verkligen hittat rätt hos oss i Västsverige. Här finns Europas närmaste vildmark i Dalsland, Bohusläns unika skärgård med de vackra släta granitklipporna mot den öppna horisonten och Västergötlands vackra slätter, berg och skogar. Platser som bör upplevas – året om!

Skaldjursupplevelser i Bohuslän

Följ med på en skaldjursupplevelse där du kommer nära inpå det verkliga Bohuslänska livet. Med världens bästa skaldjur i fokus och pittoreskt rustika mat- och övernattningsmöjligheter möter du här en upplevelse som inte är som någon annan.

Båtluffa i Bohuslän

Den bohuslänska skärgården är något speciellt. Om du vill uppleva allt det här fantastiska på riktigt nära håll så har vi samlat både båtlinjer och ruttförslag som gör din båtluff möjlig. Välkommen ombord!

Destination