({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Naturupplevelser i Västsverige

    Fotograf: Henrik Trygg

Västsveriges bästa skidåkning

Endast 1 timme från Göteborg kan du träna på längdspår i världsklass och uppleva härlig utförsåkning för hela familjen. I Ulricehamn finns skidåkning för dig oavsett om du är nybörjare i skidbacken eller tränar längdskidåkning på elitnivå. Planera och boka din skidutflykt nedan!

Skaldjursupplevelser i Bohuslän

Följ med på en skaldjursupplevelse där du kommer nära inpå det verkliga Bohuslänska livet. Med världens bästa skaldjur i fokus och pittoreskt rustika mat- och övernattningsmöjligheter möter du här en upplevelse som inte är som någon annan.

Båtluffa i Bohuslän

Den bohuslänska skärgården är något speciellt. Om du vill uppleva allt det här fantastiska på riktigt nära håll så har vi samlat både båtlinjer och ruttförslag som gör din båtluff möjlig. Välkommen ombord!

Vandra

Att vandra i Västsverige kan vara en fascinerande naturupplevelse på många olika sätt. Korta dagsturer med bekvämt boende och lagad närproducerad mat eller långa strapatser i exponerade miljöer - oavsett vad man föredrar finns det väldigt mycket att erbjuda.

Paddla

Orörda nationalparker, kobbar och skär, vilda vatten, spegelblanka sjöar och vackra kanaler. Västsverige bjuder på häftiga paddlingsupplevelser oavsett om du vill uppleva lugnet och den vilda naturen i Dalsland eller upptäcka djur- och naturliv i Bohusläns vackra skärgård.

Cykla

För den som vill uppleva Västsverige från cykelsadeln finns massor av möjligheter. Allt från att ”öluffa” i Bohuslän till att trampa fram i maklig takt längs Göta kanal. Här finns mängder av natursköna leder som ringlar sig genom ett varierande landskap - milsvida skogar, öppna fält och närhet till både sjöar och hav.

Destination