({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Fotograf: Hannes Almeräng

Båtcharter i Göteborg och Bohuslän

Sälsafari, guidade turer, skaldjurskryss och fiskeäventyr - här hittar du företag som alla erbjuder båtturer i Göteborgs skärgård och utmed den bohuslänska kusten.

I kartan här nedanför kan du se var båtarna utgår ifrån. Scrolla vidare under kartan för att läsa mer om respektive båtcharter. 

 

 Guidade turer i skärgården

 Hönö Båtturer, Hönö

Sightseeing, sälsafari, guidade turer och fisketurer. Med Belle-Amie får du uppleva den vackra skärgården mellan Hönö/Fotö och Vinga. Med GG 100 fiskar du Makrill, Krabba och Hummer.

Läs mer och boka

 

Klippor, sälar och seafood i Göteborgs skärgård

 Kastor Boat Trips, Hönö

Följ med de hållbara ekbåtarna Kastor och Pollux med 60 års erfarenhet av varsamt fiske längs den vackra kusten. Spana in sälarnas klippa, hoppa iland på Vinga eller pröva fiskelyckan i ett hav fyllt av skaldjur. 

Läs mer och boka

 

Fiskeäventyr och sightseeing i Göteborgs skärgård

 Marine Events, Hönö

Aktivitetsföretaget Marine Events finns till för dig som vill upptäcka allt som Göteborgs skärgård har att erbjuda. Följ med på sälsafari, fiska hummer och makrill eller prova på vrakfiske utanför den danska kustlinjen.

Läs mer och boka

 

 

Havsnära smakupplevelser i Göteborgs skärgård

Seaside Björkö, Björkö

Seaside Björkö är med den egna bryggan och den underbara utsikten det perfekta stället för dig som vill uppleva den bohuslänska skärgården och dess saltstänkta smaker. 

Läs mer och boka

 

Skaldjurskryss med show i Göteborgs vackra skärgård

Skärgårdslinjen i Göteborg och Bohuslän

Gå ombord på Göteborgs roligaste restaurangbåtar och njut av den saltstänkta skärgården, läckra skaldjur, guidade turer och en underhållande musikshow. 

Läs mer och boka

 

Utflykter med båt i Göteborgs skärgård

Strömma Turism & Sjöfart, Göteborg

Låt Strömma Turism & Sjöfart ta dig med på oförglömliga utflykter i Göteborgs skärgård. Det finns flera olika upplägg att välja mellan, bland annat kyssning till Marstrand eller en tur runt Hisingen.

Läs mer och boka

 

Fartfyllda båtturer i Göteborgs skärgård

57°Nord, Göteborg

57°Nord är ett båteventföretag som anordnar båtturer utanför Göteborg och i Bohuslän. Ta med vänner, familj eller kollegor på en annorlunda båtcharter.

Läs mer och boka

 

 

Oförglömliga fiskeäventyr i Bohusläns salta skärgård

Fiskahummer.nu, Marstrand

Oavsett om du söker salta aktiviteter privat eller till konferensen kan Fiskahummer.nu erbjuda oförglömliga fiskeäventyr och upplevelser i den bohuslänska skärgården. 

Läs mer och boka

 

Färjeturer i Bohusläns skärgård

Gunnars Båtturer & Charter, Dyrön

Med Gunnars Båtturer & Charter kan du få följa med ut i Bohusläns skärgård och uppleva den karga och vackra naturen. Om du önskar kan Gunnars Båtturer & Charter även servera havets läckerheter under färden.

Läs mer och boka

 

Följ med de vackra ekträbåtarna ut till Smögen

 Zitabåtarna, Kungshamn/Smögen

I snart ett sekel har Zitabåtarnas vackra eksnipor trafikerat sträckan mellan Kungshamn och Smögen. Följ med på den klassiska turen till idyllen Smögen eller boka en egen chartertur och upptäck ännu mer av den bohuslänska skärgården.

Läs mer och boka

 

Skärgårdsturer i Fjällbacka skärgård

 M/S Mira, Fjällbacka

Med M/S Mira kan du följa med på skärgårdsturer i Fjällbacka skärgård. Upplev småhamnar, fiske och de speciella rödskiftande klipporna i den del av Bohuslän som ofta kallas världens vackraste skärgård.

Läs mer och boka

 

Båtturer i den bohuslänska skärgården

 Kust Event, Strömstad

Följ med Kust Event på en båttur i den bohuslänska skärgården och ta del av god mat, spännande berättelser och fantastiska vyer.

Läs mer och boka

 

Båtturer i Kosterhavet

 Selin Charter, Strömstad

En båttur med Selin Charter tar dig med till några av guldkornen i Bohusläns norra skärgård, bland annat kulturträdgården Alaska. Ombord på M/S Sara får du närkontakt med den bohuslänska naturen.