({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Semester med hund i Västsverige

    Toppbild hund tass

Guide för att resa med hund

Ta med hunden till Göteborg och Västsverige! Det finns mycket roligt att göra med hund och många platser välkomnar dig och din fyrfota vän lite extra. Här hittar du tips på hundvänliga upplevelser för dig som vill semestra med hund.

Hundvänliga restauranger och caféer

Här hittar du guiden till Västsveriges caféer och restauranger som gör din vistelse extra god, både för dig och din hund.

Paketerade upplevelser i Västsverige

Kajakpaddling i skärgården, skogspromenader i Dalsland eller minisemester i en sekelskiftesvilla. Här hittar du paketerade upplevelser med mysigt boende, god mat och aktiviteter som passar både dig och din hund.

Ta med hunden på äventyr!

Upptäck Västsveriges varierande natur och vandringsleder med din fyrbenta vän. Här finns tips på dagsturer eller om du vill kombinera vandringsupplevelsen med övernattning på ett mysigt boende.

Natursköna upplevelser för hela familjen

 Läckö-Kinnekulle

Planera för härliga upplevelser i de vackra omgivningarna som Kållandsö och Kinnekulle har att erbjuda. Här får du tips på weekends med hunden, boenden och matställen som välkomnar hunden och var du kan ta ett dopp med din lurviga vän.

Hitta fler vandringsleder

Om det är något det finns gott om i Västsverige så är det vandringsleder. Klicka vidare för att se hela utbudet.