({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Hund i Västsverige

    Semester med hund i Västsverige

Guide för att resa med hund

Ta med hunden till Göteborg och Västsverige! Det finns mycket roligt att göra med hund och många platser välkomnar dig och din fyrfota vän lite extra. Här hittar du tips på hundvänliga boenden, restauranger och upplevelser för dig som vill semestra med hund.

Gör det enkelt – boka ett färdigt paket

Här har vi samlat boende- och aktivitetsföretag som välkomnar dig och din fyrbenta vän på bästa sätt.  Boka ett färdigt boendepaket och njut av avkoppling, god mat och äventyrliga naturupplevelser i Västsverige. 

10 hundvänliga matställen

Här hittar du tips på hundvänliga restauranger och hundcaféer som välkomnar dig och din fyrbenta vän med öppna armar. Vissa ställen erbjuder egen hundmeny och hundglass!

Åk kollektivt med din hund

Visste du att hundar åker gratis på Västtrafiks bussar, spårvagnar och tåg? På Västtrafiks hemsida kan hussar och mattar läsa mer om hur det funkar att resa kollektivt med sin hund.

Sök din resa i appen Västtrafik To Go eller på vasttrafik.se


Västsveriges hundvänliga destinationer

Hundbio i Göteborg, vandringsäventyr på Kinnekulle eller en hundöl i trästaden Hjo. Visst blir man nyfiken på Västsveriges hundvänliga destinationer? Klicka dig vidare och ta del av tipsen på det bästa som finns att uppleva med din vovve.  

 

Se film: På tur i Bohuslän

Om olyckan är framme

Här hittar du närmaste apotek eller veterinär i Västsverige.