Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

För uppdaterad information om coronaviruset (COVID-19), besök Folkhälsomyndighetens webbplats

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Två kvinnor och två män sitter i gräset och har det trevligt på en festival. Bakom dem ser man massor med människor.

    Fotograf: Tuana

Din framtid finns i Skövde

Skövde vill uppfattas som en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. För det är vi och det får vi!

Destinationsbolaget Next Skövde har tagit initiativ till ett samarbete mellan kommunen och några av stadens framgångsrika företag. Offentliga och privata aktörer har gått ihop för att tillsammans lyfta fram Skövde som en bra stad att jobba, studera och bo i.

Sedan ett par år tillbaka är en kampanj med syfte att stärka Skövdes varumärke igång. Med budskapet ”Din framtid finns i Skövde” skapar vi på olika sätt nationell kännedom och positiv association till Skövde. Utöver intressanta företag lyfter vi bland annat fram ett rikt nöjes- och kulturliv, bra shopping, närhet till vård och omsorg, många föreningar, fina rekreationsområden och goda kommunikationer. Det finns många möjligheter i Skövde. Här är det lätt att trivas och enkelt att leva oavsett om du är ung eller gammal, lever ensam eller har familj!

Tack vare sitt näringsliv, sin roll som utbildningsort, sitt läge som centralort och sina goda kommunikationer är Skövde en tillväxtmotor i Skaraborg.

Här presenterar vi de viktiga och framgångsrika företag som är med och stöttar årets kampanj: