({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Två kvinnor och två män går arm i arm på ett torg med kyrktornet i bakgrunden

Fotograf: Jesper Anhede

Shoppingweekend i Skövde

I Skövde hittar du både personlig shopping, mysiga second hand-pärlor och de stora kedjorna. Ta med dig kompisgänget eller familjen för en härlig helg med shopping, goda matupplevelser och avslappning. Vi ger dig ett förslag på en fullspäckad helg, på stan i Skövde!

 

BOENDE | Mitt i Skövde ligger Clarion Collection Hotel Majoren. Ett mysigt hotell med nyrenoverade rum och en trevlig restaurang. Bor du här ingår både frukost, afternoon sweets och kvällsmat – perfekt för dig som vill slippa tänka på mat och ha mycket energi över till annat! Bara ett stenkast från dörren finns Skövde centrum och dess utbud av mysiga butiker.

Läs mer och boka: nordicchoicehotels.se
Telefonnummer: 0500-410610

Fler hotell hittar du här.

Fotograf: Mårten Bergkvist


DAG 1

SHOPPING PÅ STAN I SKÖVDE Här hittar du både shoppingcentret Commerce och ett stort utbud av affärer utmed stadens gator. Inne i Commerce hittar du jättar som KappAhl, Lindex och Stadium, och utanför shoppingcentret finns både unika butiker och flera kedjor så som Normal, Styled by me, Kaffe Record och Blank the hub. I Skövde får du den bästa blandningen av småstadscharm och det senaste modet.

SHOPPINGPÄRLORNär du vill sätta en personlig touch på din shopping finns många mysiga butiker i Skövde. På länken har vi samlat second hand-shopping, lokalproducerat, delikatesser och design i en härlig blandning – här hittar du shoppingpärlorna du inte får missa i Skövde!

ELINS ESPLANAD | En enkel bussresa från Skövde centrum tar dig till shoppingcentret Elins Esplanad. Här hittar du ett stort utbud av kläd- och livsstilsbutiker, och shoppingcentret växer ständigt. På vasttrafik.se hittar du nästa busstur ut till Elins Esplanad där du får en härlig shoppingkänsla!

Buss nr: 6
Hållplats: Elins Esplanad

UTESERVERINGSHÄNG PÅ RÅDHUSET | Kvällstid ligger solen kvar över Hertig Johans torg i Skövde. På uteserveringen vid Rådhuset sitter du mitt i kvällssolen och njuter av god mat och fika och något gott att dricka. På kvällen öppnas klubben Röda Rummet upp för dig som vill göra kvällen lång.

Läs mer och boka: radhuscafeet.se
Telefonnummer: 0500-437700
Fler restauranger hittar du här.

Fotograf: Mårten Bergkvist

SHOPPINGLUNCH | Både i Skövde centrum och på Elins Esplanad finns flera restauranger som erbjuder shoppinglunch. Ät indiskt på Bombay Masala  eller husman på Helensgården i centrum, eller dyk in i den asiatiska världen hos Chili Wok På Elins Esplanad.

Fler restauranger hittar du här.

DAG 2

AQUA VITALIS PÅ ARENA SKÖVDE | När fötterna är trötta efter en lång shoppingdag är det skönt att slappna av dag två. På Arena Skövde finns relax- och spaavdelningen Aqua Vitalis där du kan boka behandlingar eller bara slappna av i deras olika bastur, varma pooler och upplevelseduschar. Här finns möjlighet till att njuta av massage, hudvård och god mat.

Läs mer och boka: arenaskovde.se
Telefonnummer: 0500498750

Fotograf: Arena Skövde

 

Du kanske också gillar: