({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Två kvinnor går bort från kameran på en tom gata. I luften hänger flera flaggspel och till vänster syns ett konstverket "Piglets".

Fotograf: Mårten Bergkvist/Next Skövde

Shoppingpärlor i Skövde centrum

I Skövde centrum finns ett stort utbud av butiker och restauranger. Självklart finns här de stora kedjorna så som Stadium, Rituals och Lindex, men det finns också de där unika pärlorna som kan vara lite svårare att hitta till. Här tipsar vi om några unika butiker som du inte hittar någon annanstans än just i Skövde centrum!

 

STYLED BY ME I butiken Styled by me hittar du handplockat mode och trendsäker inredning. I den ljusa och hemtrevliga butiken får du alltid personlig hjälp, och har dessutom vunnit utmärkelsen Årets butik i Skövde.

Fotograf: Tobias Andersson

SPARSMAKAT Såhär ser en inredningsbutik ut när den är som bäst. Stilren inredning blandas med personliga detaljer och ger butiken en hemtrevlig känsla. Det är hit du ska om du letar efter något för en vackrare vardag!

STIL SECOND HAND Namnet talar nästan för sig självt när det gäller Stil. Här hittar du en stilren second hand-butik med både äldre och nyare pärlor där vackra vintage-klänningar samsas med inredning och accessoarer. Njut av den härliga atmosfären när du botaniserar bland raderna av vackra ting.

Fotograf: Tobias Andersson

KAFFEHANDELN RECORD Finsmakare, se hit! Redan när du passerar Kaffehandeln Record på gatan känner du doften av rostat kaffe och choklad. Här inne hittar du mängder av tesorter, ett väldoftande kaffesortiment, fin choklad och riktigt bra lakrits.

ALLMUSIKVERKSTAN På Allmusikverkstan hittar du allt från flyglar och elgitarrer till förstärkare och ukuleler. Här säljs både gamla och nya instrument, och den musikintresserade kan lätt spendera flera timmar här inne.

MYRSTACKEN Mitt i den lilla charmiga Helénsparken, som består av söta gamla röda stugor, hittar du Fairtradebutiken Myrstacken. Här finns bland annat kaffe, kryddor och te samt hantverk av trä, sten och tyg från småproducenter i olika delar i världen. Produkterna är dessutom handgjorda, rättvisemärkta och eko-vänliga – rätt på alla sätt!

Fotograf: Tove Ekblad/Next Skövde

 

 

Andra tittade även på: