({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Sweden Outdoor Festival - 15-16 september 2018

Titta, prova, smaka och känn på Sweden Outdoor Festival 15-16 september! För tredje året arrangeras Sweden Outdoor Festival i Skövde. En aktiv helg på Billingen i Skövde med spännande prova-på-aktiviteter, SM i utomhusmatlagning, friluftsmässa, föreläsningar, tävlingar och massa av smarrig mat. Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga!

Vi är ett miljömärkt event!

För andra året i rad har Sweden Outdoor Festival fått diplomeringen Hållbart Event av Håll Sverige Rent. Sweden Outdoor Festival är det första evenemanget i Skövde som får denna diplomering! Miljömärkningen kommer att märkas på plats genom bl.a. sopsortering, användning av förnybara material och att skriftligt material ersätts med digitalt material samt skyltning på området.

Tävla om ett familjeäventyr på Sweden Outdoor Festival!

Vi gratulerat Anna Mogren som har vunnit tävlingen Familjeäventyret, vi önskar dig och din familj Lycka till i helgen! I priset ingår startplats till Family Outdoor Race och hotellrum inkl. frukost på First Hotel Billingehus för 2 vuxna och 3 barn under Sweden Outdoor Festival 2018.

SM i utomhusmatlagning

2018 är det dags för den tredje upplagan av SM i utomhusmatlagning på Billingen i Skövde. En spännande och utmanande tävling där vinnaren får titulera sig som svenska mästare i utomhusmatlagning. Missa inte den spännande tävlingen!

Matområde

I vårt matområde vill vi lyfta utomhusmatlagningen och visa upp precis hur fantastisk den är! Under Sweden Outdoor Festival kan du uppleva SM i Utomhusmatlagning, möta våra råvaruproducenter och även själv prova på utomhusmatlagning.

{{Name}}