({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
Kvinna vid tält i Bohuslän

Fotograf: Lukasz Warzecha

Turistrådet Västsveriges Mediabank

Välkommen till Västsveriges mediabank som är avsedd för professionellt bruk inom turism, media och övrig information kring och marknadsföring av Västsveriges turistutbud i tryckt media, webb och sociala medier (redaktionell press). Detta gäller även researrangörer och turoperatörer i sin marknadsföring av Västsverige som destination. Bilderna i mediabanken beskriver regionens kontraster och utbud av natur, kultur, aktiviteter, evenemang, sevärdheter och matupplevelser.

Bildbanken är avsedd för professionellt bruk inom turism, media och övrig information kring och marknadsföring av Västsveriges turistutbud i tryckt media, webb och sociala medier (redaktionell press). Detta gäller även researrangörer och turoperatörer i sin marknadsföring av Västsverige som destination.

Förutom bilderna i Bildbanken erbjuder vi även filmat material från Västsverige för professionellt bruk. Detta material är tänkt för användning av nordiska och internationella produktions- och tv-bolag i syfte att marknadsföra regionens turistutbud. Exempel på filmat material finns på vår Youtubekanal Westsweden/Västsverige

Bildbanken är ny och kommer att uppdateras kontinuerligt. Du är välkommen att använda bilderna i Bildbanken kostnadsfritt, så länge detta användande sker i enlighet med våra vid var tid gällande användarvillkor för Bildbanken. Användarvillkoren - här >>

Till Mediabanken – här >>

Om du har några frågor angående Bildbanken eller om du är intresserad av att använda filmat material för professionellt bruk är du välkommen att kontakta Åsa Johannesson, som är bildbanksansvarig på Turistrådet Västsverige.