({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Åsa Dahlgren

Turistrådet Västsveriges bild- och mediabank

Välkommen till Västsveriges digitala bild- och mediabank som är avsedd för professionellt bruk inom turism, media och övrig information kring och marknadsföring av Västsveriges turistutbud i tryckt media, webb och sociala medier (redaktionell press). Detta gäller även researrangörer och turoperatörer i sin marknadsföring av Västsverige som destination. Bilderna och filmerna i Bildbanken beskriver regionens kontraster och utbud av natur, kultur, aktiviteter, evenemang, sevärdheter och matupplevelser.

Bildbanken är avsedd för professionellt bruk inom turism, media och övrig information kring och marknadsföring av Västsveriges turistutbud i tryckt media, webb och sociala medier (redaktionell press). Detta gäller även researrangörer och turoperatörer i sin marknadsföring av Västsverige som destination.

Förutom bilderna i Bildbanken erbjuder vi även filmat material från Västsverige för professionellt bruk. Detta material är tänkt för användning av nordiska och internationella produktions- och tv-bolag i syfte att marknadsföra regionens turistutbud. Exempel på filmat material finns på vår Youtubekanal VästsverigeTV

Bildbanken är ny och kommer att uppdateras kontinuerligt. Du är välkommen att använda bilderna i Bildbanken kostnadsfritt, så länge detta användande sker i enlighet med våra vid var tid gällande användarvillkor för Bildbanken. Användarvillkoren - här >>

Till Bildbanken – här >>

Om du har några frågor angående Bildbanken eller om du är intresserad av att använda filmat material för professionellt bruk är du välkommen att kontakta Åsa Johannesson, som är bildbanksansvarig på Turistrådet Västsverige.