({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Glamping – bo bekvämt mitt i naturen

Vill du välja en lite mer lyxigare form av camping? Då kanske glamping är något för dig. Här bor du naturnära utan att behöva göra avkall på några bekvämligheter. I ett glamingboende behöver du varken tänka på sovsäck eller spritkök, allt du behöver finns på plats och du kan bara njuta av ett bekvämt boende mitt i naturen.

 

Glamping med havsutsikt

 Anfsteröd Gårdsvik, Ljungskile 

Mitt i Bohuslän, på en skogsklädd sluttning med innerskärgården i sin famn hittar du Anfasteröd Gårdsvik. På en klippa i den lummiga bokskogen och med en fantastisk utsikt över havet ligger safaritältet. Här bor du gott nära naturen utan att göra avkall på några bekvämligheter. 

Läs mer och boka

 

Bo bekvämt mitt i naturen med utsikt över Göta kanal

 Norrqvarn Hotell & Konferens, Lyrestad

Hos Norrqvarn kan du uppleva en bekväm naturupplevelse fast med hotellfeeling. Här finns två glampingtält som är fullt utrustade med bland annat riktiga sängar, matbord och stolar och en uteplats. Tälten ligger längs med Göta kanal, endast ett par hundra meter ifrån hotellet. 

Läs mer och boka

 

Havsnära camping med extra komfort

 Lagunen Camping & Stugor, Strömstad

Lagunen camping erbjuder glamping när den är som bäst. En vistelse nära naturen med extra komfort och en härlig touch av glamour. Här somnar du gott i en mysig stuga på Wooden Camp eller om du hellre föredrar ett lyxigt glampingtält på Canvas Camp. 

Läs mer och boka

 

Tälta med extra allt

 Seläter Camping, Strömstad

Seläter Camping är en lugn och stilla familjecamping belägen några få kilometer från Strömstad centrum. Här kan du välja att tälta extra lyxigt i något av glampingtälten som är fullt utrustade med allt du behöver för en härlig vistelse. 

Läs mer och boka

 

Glamping 21 våningar upp

 Quality Hotel The Weaver, Mölndal

På Quality Hotel The Weaver erbjuds glamping på hög höjd. På 21:a våningens terass kan ni bo i Glamping tält. På samma våning får ni tillgång till dusch & toalett. Frukostbuffé ingår och även tillgång till gym och 24 timmars service. 

Läs mer och boka