({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Glamping – bo bekvämt mitt i naturen

Vill du välja en lite mer lyxigare form av camping? Då kanske glamping är något för dig. Här bor du naturnära utan att behöva göra avkall på några bekvämligheter. I ett glamingboende behöver du varken tänka på sovsäck eller spritkök, allt du behöver finns på plats och du kan bara njuta av ett bekvämt boende mitt i naturen.

 

Glamping med havsutsikt

 Anfasteröd Gårdsvik, Ljungskile 

Mitt i Bohuslän, på en skogsklädd sluttning med innerskärgården i sin famn hittar du Anfasteröd Gårdsvik. På en klippa i den lummiga bokskogen och med en fantastisk utsikt över havet ligger safaritältet. Här bor du gott nära naturen utan att göra avkall på några bekvämligheter. 

Läs mer och boka

 

Bo bekvämt mitt i naturen med utsikt över Göta kanal

 Norrqvarn Hotell & Konferens, Lyrestad

Hos Norrqvarn kan du uppleva en bekväm naturupplevelse fast med hotellfeeling. Här finns två glampingtält som är fullt utrustade med bland annat riktiga sängar, matbord och stolar och en uteplats. Tälten ligger längs med Göta kanal, endast ett par hundra meter ifrån hotellet. 

Läs mer och boka

 

Havsnära camping med extra komfort

 Lagunen Camping & Stugor, Strömstad

Lagunen camping erbjuder glamping när den är som bäst. En vistelse nära naturen med extra komfort och en härlig touch av glamour. Här somnar du gott i en mysig stuga på Wooden Camp eller om du hellre föredrar ett lyxigt glampingtält på Canvas Camp. 

Läs mer och boka

 

Tälta med extra allt

 Seläter Camping, Strömstad

Seläter Camping är en lugn och stilla familjecamping belägen några få kilometer från Strömstad centrum. Här kan du välja att tälta extra lyxigt i något av glampingtälten som är fullt utrustade med allt du behöver för en härlig vistelse. 

Läs mer och boka

 

Glampingtält med extra allt

 Kalvs skolhus, Kalv

Kalvs skolhus är ett charmigt vandrarhem belägen i en naturskön miljö. Boka in en övernattning i bekväma och lyxiga glampingtält, fullt utrustade med sköna dubbelsängar, sittmöbler, kylskåp, husgeråd, grill, utemöbler och mysbelysning. 

Läs mer och boka

 

Bo i havsnära glampingtält i hjärtat av Bohuslän

  Hafsten Resort, Uddevalla

Ta med familjen på en annorlunda boendeupplevelse hos Hafsten Resort. Glampingen har det bästa av båda världar med riktigt komfort men i nära kontakt med naturen. Tälten är anpassade för en hel familj och två sovrum samt en mysig loftvåning.

Läs mer och boka

 

Bo i glamping eller trädtält strax utanför Göteborg

 Pevon Ecoturism, Göteborg

Boka ett vandringspaket med Pevon Ecoturism och ge dig ut i Björsjöås Vildmark strax utanför Göteborg. Här ingår allt för att få en minnesvärd upplevelse i naturen. Välj mellan boende i glampingstuga eller trädtält. 

Läs mer och boka

 

Glamping 21 våningar upp

  Quality Hotel The Weaver, Mölndal

På Quality Hotel The Weaver erbjuds glamping på hög höjd. På 21:a våningens terass kan ni bo i Glamping tält. På samma våning får ni tillgång till dusch & toalett. Frukostbuffé ingår och även tillgång till gym och 24 timmars service. 

Läs mer och boka

 

Tälta i ett träd

 Villa Bro, Brastad

Lämna den mossklädda marken, ta stegen upp till trädtältet och låt bladverk och stjärnhimmel bli ditt tak. I ett uppspänt tält cirka tre meter upp bjuds du på en fantastisk naturupplevelse med fågelperspektiv och överraskade god komfort. Morgonens frukost serveras på Villa Bro, en kort promenad bort där du även har tillgång till dusch och toalett.

Läs mer och boka

 

Bo i lyxigt glampingtält eller trädhammock

 Maplelake Adventure, Tidaholm

Upplev vildmarksäventyret i vackra Hökensås i Tidaholm. Välj mellan att sova i den lummiga skogsdungen och bli ett med naturen i en trädhammock. Eller boka ett lyxigt glampingtält med dubbelsäng, mattor, vedeldad kamin för kyliga kvällar och romantisk atmosfär. 

Läs mer och boka

 

Bo i en glasigloo med himlavalvet som nattlampa

Borås Camping, Borås

Drömmer du om att ligga i en skön säng och titta upp mot stjärnhimlen innan sömnen tar vid? Då kan du checka in i Borås Campings unika glasigloo. Boka gärna till deras bastu och relaxavdelning för en avkopplande stund. 

Läs mer och boka