({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Glamping på Västkusten

Vill du välja en lite mer lyxigare form av camping? Då kanske glamping är något för dig. Här bor du naturnära utan att behöva göra avkall på några bekvämligheter.


Vad är Glamping?

Glamping är en kombination av orden "glamour" och "camping". Glamping är en lyxig form av camping. Det innebär vanligtvis boende i bekväma tält utrustade med riktiga sängar, elektricitet, värme och andra bekvämligheter. I ett glamingboende behöver du varken tänka på sovsäck eller spritkök, allt du behöver finns på plats och du kan bara njuta av ett bekvämt boende mitt i naturen.

 

Glamping med havsutsikt

 Anfasteröd Gårdsvik, Ljungskile 

Mitt i Bohuslän, på en skogsklädd sluttning med innerskärgården i sin famn hittar du Anfasteröd Gårdsvik. På en klippa i den lummiga bokskogen och med en fantastisk utsikt över havet ligger safaritältet. Här bor du gott nära naturen utan att göra avkall på några bekvämligheter. 

Läs mer och boka

 

Bo i en glasigloo med himlavalvet som nattlampa

Borås Camping, Borås

Drömmer du om att ligga i en skön säng och titta upp mot stjärnhimlen innan sömnen tar vid? Då kan du checka in i Borås Campings unika glasigloo. Boka gärna till deras bastu och relaxavdelning för en avkopplande stund. 

Läs mer och boka

 

Bo bekvämt mitt i naturen med utsikt över Göta kanal

 Norrqvarn Hotell & Konferens, Lyrestad

Hos Norrqvarn kan du uppleva en bekväm naturupplevelse fast med hotellfeeling. Här finns två glampingtält med el och värmekamin. De är fullt utrustade med bland annat riktiga sängar, matbord och stolar och en uteplats. Tälten ligger längs med Göta kanal, endast ett par hundra meter ifrån hotellet. 

Läs mer och boka

 

Havsnära camping med extra komfort

 Lagunen Camping & Stugor, Strömstad

Lagunen camping erbjuder glamping när den är som bäst. En vistelse nära naturen med extra komfort och en härlig touch av glamour. Här somnar du gott i en mysig stuga på Wooden Camp alternativt ett lyxigt glampingtält på Canvas Camp eller Ocean Camp.

Läs mer och boka

 

Tälta med extra allt

 Seläter Camping, Strömstad

Seläter Camping är en lugn och stilla familjecamping belägen några få kilometer från Strömstad centrum. Här kan du välja att tälta extra lyxigt i något av glampingtälten som är fullt utrustade med allt du behöver för en härlig vistelse. 

Läs mer och boka

 

Glampingtält med extra allt

 Kalvs skolhus, Kalv

Kalvs skolhus är ett charmigt vandrarhem belägen i en naturskön miljö. Boka in en övernattning i bekväma och lyxiga glampingtält, fullt utrustade med sköna dubbelsängar, sittmöbler, kylskåp, husgeråd, grill, utemöbler och mysbelysning. 

Läs mer och boka

 

Glamping med bastu och salta bad

  Johannesvik Camping & Stugby, Kunghamn

Här bor ni bekvämt i de 24kvm stora tälten med goa sängar och naturen som granne. På utsidan finns en härlig uteplats med kvällssol, utekök och mysig belysning. För extra avkoppling igår också privat bokad bastuflotte med chans till salta dopp i havet.

(Bilderna är exempelbilder då tälten är helt nya och inte uppsatta ännu)

Läs mer och boka

 

Naturnära glampingtält strax utanför Göteborg

The Tannery Club, Floda

Hos The Tannery Club i Floda bor du naturnära och enkelt men bekvämt, endast ett stenkast från Säveåns naturreservat och Gotaleden. Canvastältet är placerade på taket till The Tannery Clubs (TTC) omklädnings- och bastudel och härifrån har du en härlig vy över den strömmande ån och den omgivande grönskan.

Läs mer och boka

 

Glamping med havsutsikt

GrebbestadFjorden, Grebbestad

I GrebbestadFjorden glampingtält bor ni med det glimrande havet som utsikt. Om du vill ha ett boende som är nära naturen men med hög komfort är våra fina och helt nya glampingtält ett prefekt alternativ. Varje glampingtält har en terrass som vetter mot havet där du kan njuta av utsikten hela dagen.

Läs mer och boka

 

Bo i trädtält – så nära naturen du kan komma

Söker du en riktigt unik campingupplevelse och vill känna dig som ett med naturen? Då är trädtält det perfekta alternativet för dig. 

 

Bo i trädtält strax utanför Göteborg

 Pevon Ecoturism, Göteborg

Boka ett vandringspaket med Pevon Ecoturism och ge dig ut i Björsjöås Vildmark strax utanför Göteborg. Övernattning i trädtält garanterar en unik och minnesvärd naturupplevelse.

Läs mer och boka

 

Bo i trädtält eller lyxa till det med naturnära glamping

 Villa Bro, Brastad

Lämna den mossklädda marken, ta stegen upp till trädtältet och låt bladverk och stjärnhimmel bli ditt tak. I ett uppspänt tält cirka tre meter upp bjuds du på en fantastisk naturupplevelse med fågelperspektiv och överraskade god komfort. Morgonens frukost serveras på Villa Bro, en kort promenad bort där du även har tillgång till dusch och toalett. För dig som föredrar ett naturnära boende med lite mer bekvämligheter finns även ett mysigt glampingtält – komlett med härlig dubbelsäng!

Läs mer och boka

 

Unik naturupplevelse med övernattning i trädtält

 Holsljunga Camping & Café, Holsljunga

Boka en naturskön upplevelse vid stranden av Holsjön. Här njuter du av den fridfulla omgivningen och övernattar i  trädtält med plats för 2 eller 3 personer. Garanterat en upplevelse utöver det vanliga!

Läs mer och boka